Yeme & İçme Son dönemlerde denemeyi en çok istediğiniz yiyecek nedir? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Fırsatım olursa fıstık ezmeli hamburger denemek istiyorum. Deneyen arkadaşlar değişik bir lezzet olduğunu söylediler. Son dönemlerde denemeyi en çok istediğiniz yiyecek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Denemeye en çok istediğim lezzet yok o şeyi merak ediyorum Taco. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ✓ Parmesan tekerinde spagetti,✓ Karışık Kebap,✓ İtalyan Pizzası,✓ Asya mutfağından orijinal noodle ve suşi✓ somon ızgara 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Yarı pişmiş ahtapot denemek istiyorum. Hala hafif hareket edenler var ya. O kadar çeşit et ve yemek denedim ki. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,7b cevap paylaştı. Pizza yemek değişik tatlarda 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kokoreç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Denemeye en çok istediğim lezzet yok o şeyi merak ediyorum Taco.
✓ Parmesan tekerinde spagetti,
✓ Karışık Kebap,
✓ İtalyan Pizzası,
✓ Asya mutfağından orijinal noodle ve suşi
✓ somon ızgara
Yarı pişmiş ahtapot denemek istiyorum. Hala hafif hareket edenler var ya. O kadar çeşit et ve yemek denedim ki.
Denemek istediğim bir yiyecek yok
Pizza yemek değişik tatlarda
Numbar sırdan
Şu an aklıma gelmedi
İskender
Sushi🍣
Kokoreç
Zikkim:))))