Yeme & İçme Denemeyi en çok istediğiniz yemek nedir? AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben uzak doğu mutfağından Wagyu Katsu sandviç denemeyi çok istiyorum ama fiyatları arşa erdiği için bir süre daha deneyemeyeceğim. 😂 Denemeyi en çok istediğiniz yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Domuz eti yani jambon denemeyi çok istiyorum, birde Sushi 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nagashi Soumen yemek istiyorum. Bu yaz sonunda Japonya’ya gitmeyi planlıyorum 5 günlüğüne, kesinlikle deneyeceğim gidersem. 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Süper planmış kanka. Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bu sıralar Kore mutfağına merak saldım çok hoşuma gidiyor kullandıkları tabaklar yemek pişirme teknikleri felan çok farklı ve sağlıklı geldi gözüme kimich denedim😅 0 0 Yorumla
LazkiziMeryem Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Ay zor bi soru ama en çok Adana'ya özgü şırdan diye bi şey var onu merak ediyorum 😋 2 1 Yorumla Jale_333 +1 yıl Dene dene güzeldir bol kimyon ve pul biberle👌🏻👌🏻 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Oyle bir yemek yok , domuz etının tadını merak etmiştim onu da yedım. Su an için aklımda kalan bir yemek yok 0 0 Yorumla
Jale_333 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Corn dog peynirli olan. Türkiyede de yağlama yemek istiyorum çok güzel görünüyor 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Yağlama fena değil. Corn dog'u ben de merak ediyorum. Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sushi cidden merak ediyorum en kısa zamanda gidip deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Suşi. Yyebilir miyim bilemiyorum ama denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Lizzalıpizza Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ertelediğin her şey 2 katı olarak geri dönüyor 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Maalesef. Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Lazanya yapmayı çok istiyorum 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Aslında yapabilirsin. Çok zor değil. Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ramen ve tteokbokkibir de macaron 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Özel olarak denemek istediğin biri yiyecek yok 0 0 Yorumla
saturnlina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Deniz mahsulleri ve sebze yemekleri en iyisidir ya 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Düşündüm de aklıma gelmedi genelde sebze yemekleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sushi merak ediyordum yedim sevdim 0 1 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Süpermiş, ben de çok severim. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İtalyan yemekleri 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Hiç denemedin mi kanka? Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Deneyecem çoğunu inşallah 🤣Bizim yemeklerden sıra gelmiyor bir de ben seçiciyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Domuz eti yani jambon denemeyi çok istiyorum, birde Sushi
Nagashi Soumen yemek istiyorum. Bu yaz sonunda Japonya’ya gitmeyi planlıyorum 5 günlüğüne, kesinlikle deneyeceğim gidersem.
Süper planmış kanka.
Bu sıralar Kore mutfağına merak saldım çok hoşuma gidiyor kullandıkları tabaklar yemek pişirme teknikleri felan çok farklı ve sağlıklı geldi gözüme kimich denedim😅
Ay zor bi soru ama en çok Adana'ya özgü şırdan diye bi şey var onu merak ediyorum 😋
Dene dene güzeldir bol kimyon ve pul biberle👌🏻👌🏻
Oyle bir yemek yok , domuz etının tadını merak etmiştim onu da yedım. Su an için aklımda kalan bir yemek yok
Corn dog peynirli olan. Türkiyede de yağlama yemek istiyorum çok güzel görünüyor
Yağlama fena değil. Corn dog'u ben de merak ediyorum.
Sushi cidden merak ediyorum en kısa zamanda gidip deneyeceğim.
Suşi. Yyebilir miyim bilemiyorum ama denemek istiyorum
Ertelediğin her şey 2 katı olarak geri dönüyor
Maalesef.
Lazanya yapmayı çok istiyorum
Aslında yapabilirsin. Çok zor değil.
ramen ve tteokbokki
bir de macaron
Özel olarak denemek istediğin biri yiyecek yok
Deniz mahsulleri ve sebze yemekleri en iyisidir ya
Düşündüm de aklıma gelmedi genelde sebze yemekleri
Sushi merak ediyordum yedim sevdim
Süpermiş, ben de çok severim.