Yeme & İçme Kuşburnu reçeli (marmelatı) yapmayı biliyor musunuz? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Kuşburnu reçeli (marmelatı) yapmayı biliyor musunuz? Kuşburnu reçeli (marmelatı) yapmayı biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama olsa yerdim 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tadı pek hoşuma gitmediği için yapmasıyla da hiç ilgilenmedim bu zamana kadar 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı. Biliyorum deyip kisadan kessem ayıp mı olur 😅😅 1 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yapmayı bilmiyorum, hazır alıyorum Kuşburnu marmelatını.. 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Annem biliyo bn bilmiyorum ama zahmetli diye biliyorum 1 1 Yorumla dogukan3942 +1 yıl Dikenleri ellere çok batar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Rahmetli anneciğim çok güzel yapardı. Ondan sonra hiç bir daha yapılmadı. Köyden geldi hep. Bizim oraların meşhurdur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu bunu bırakın da arkadaşlar, kuşburnu yiyince bir yerleriniz kaşınıyor... O yüzden hiç sevmem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kaynatıp işte Rondodan geçiriyorsun 1 1 Yorumla papatya__6 +1 yıl Kız naptın içindeki çekirdek gibi tüy gibi şeyler nolacak 🤣 bizim burada rondo ile alakası yok el emeği istiyor😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Bilirim ama pek başarılı sayılmam. Meyveleri temizlemek en büyük dert, çok uğraştırıyor. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yapmayı bilmiyorum ama yemeyi biliyorum :D 2 0 Yorumla
ĄşķÍlėe Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Az su ile güzelce pişirip kevgirden geçireceksin 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. bilmiyorum 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Biliyorum 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bilmem kuşburnu toplarım ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilmiyorum ama olsa yerdim
Tadı pek hoşuma gitmediği için yapmasıyla da hiç ilgilenmedim bu zamana kadar
Biliyorum deyip kisadan kessem ayıp mı olur 😅😅
Yapmayı bilmiyorum, hazır alıyorum Kuşburnu marmelatını..
Annem biliyo bn bilmiyorum ama zahmetli diye biliyorum
Dikenleri ellere çok batar
Rahmetli anneciğim çok güzel yapardı. Ondan sonra hiç bir daha yapılmadı. Köyden geldi hep. Bizim oraların meşhurdur.
Onu bunu bırakın da arkadaşlar, kuşburnu yiyince bir yerleriniz kaşınıyor... O yüzden hiç sevmem.
Kaynatıp işte Rondodan geçiriyorsun
Kız naptın içindeki çekirdek gibi tüy gibi şeyler nolacak 🤣 bizim burada rondo ile alakası yok el emeği istiyor😊
Bilirim ama pek başarılı sayılmam. Meyveleri temizlemek en büyük dert, çok uğraştırıyor.
Yapmayı bilmiyorum ama yemeyi biliyorum :D
İlk defa görüyorum merak uyandı.
Severdim ama bilmiyorum
Az su ile güzelce pişirip kevgirden geçireceksin
Bilmiyorum ama bayılırım 😋
Hayır Bilmiyorum Bilsemde Yapmam Yani
Bilmiyorum ama severim.
Hayır bilmiyorum.
bilmiyorum
Yok ama yedim daha önce
Bilmiyorum
Bilmiyorum ama çok güzel seviyorum