Yeme & İçme Bitter çikolata yiyebiliyor musunuz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Yapay Zekaya Sor Çok acı değil mi ya? 🍫 Güncellemeler+1 yıl Yiyebildiğim ancak Eti Karam 🍫😂 Bitter çikolata yiyebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum ve yiyebiliyorum 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Evet ama nadiren yerim, yani çok aramam. Ve az yerim, karam bile bana fazla geliyor. 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Karam'a tek attım az önce 😋 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Afiyet olsun o zaman. 😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tenk yu :D Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Yor velkam. 😃 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eti karam mı seviyorum onun haricinde biter sevmiyorum 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de )) Yorumla seymabasu1 +1 yıl 💥 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Banaaa çook çoook acı geliyoor bitter çikolata yiyemiyorum. Zaten bitteri çikolatan saymıyorum ben 🤭😅 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yiyorum ama çok değil ve evet çok acı. Tarifler de bile sütlü çikolata ile kullanıyorum.. 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlü olmazsa olmaz )) Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Olmaz tabi, tariflerim yarım kalır ☹ Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yiyemiyorum, diyet listesinde bitter çikolata var, diyet yaptığımda dahi yiyemiyorum 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İşin zor ya :D
mrfcanx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Normal çikolata yiyemiyorum bitter daha güzel geliyor. 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tam tersini yaşıyorum lvcbclf Yorumla mrfcanx1 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yiyemiyorum. Beyaz çikolatayı daha çok severim onun yerine 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Favorim olduğunu söylemiş miydim ))
daxirol Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çok yenilirse acılaşır ama onun dışında güzel bence 1 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Onu anca ben gibi çikolata severler yer çünkü gerçek çikolata bitter olandır 1 0 Yorumla
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışmakla alakalı. Önceleri bende sevmezdim şimdi sütlü çikolata çikolata değil diyorum. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır sevmem. Sütlü daha iyi. Diyet yapanlar bitter yesin. 0 0 Yorumla
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı çikolata da yenmiyor. Bittere hayır demem. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayatın acısını tatmışız bitter bize vız gelir, tız gider 😎😂😂 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Karameli hariç her çikolatayı yerim ve severim bitter sütlü beyaz hiç fark etmez 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Seviyorum ama yiyemiyorum çok 😁 malum sağlıklı değil 0 0 Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tavsiye ederim beyindeki serotonini acaip şekilde arttırıyor 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet acı ve o acı tadı pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
deryaapxf Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Başka çikolata mı var diğerleri çikolata değil gerçek çiko Bitter olur. 2 0 Yorumla
Vatanist_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şimdiye kadar en beğendiğim bitter çikolata bimdekiydi. %85 oranında kakao var. :) 0 0 Yorumla
zeygultekin380 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Severek yerim çok lezzetli ama favorim beyaz çikolata 😍 0 0 Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ama diğe de çok tatlı ben yiyemiyorum tatli bişey 1 6 Yorumla 1terazikadınıı +1 yıl Beyaz çikolata faşan da yiyemem hiç Yorumla Boavistaa +1 yıl Beyaz çok güzel ya 😜 Yorumla 1terazikadınıı +1 yıl Karam albeni de yiyemem çok yoğun Yorumla 1terazikadınıı +1 yıl Öyle mi bir önyargım var çok tatlı görünüyor tatli yiyemiyorum sevmiyorum yani Yorumla Boavistaa +1 yıl Tatlı pek sevmiyorsun ondandır )) Yorumla 1terazikadınıı +1 yıl Evet sevmem☺️ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eti karaaaam, en sevdiğim 😒 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Keşke sana alsam Yorumla
Zasudee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Çok güzel ama sütlü daha iyi gibi 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Öyle zaten )) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadece bitter yiyorum. Hele %80 bitter ise offf 🤤 0 14 Yorumla Boavistaa +1 yıl %85 Çıkmış Buono ismi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Vardı zaten Nestlé 1927 mi ne o seride Yorumla Boavistaa +1 yıl Bu dediğim BİM'in :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl %8.5 dur o 😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ambalajın yalancıyım ben :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Baskı hatası der geçerim. BİM ve %85 bitter oranlı çikolata. Cümle içinde bile sırıtıyor 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl 20-25 TL Bilemem :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl %60 bitter 17 - 20 arası. Bence imkansız Yorumla Boavistaa +1 yıl Denesene bir ara :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Burada BİM nerede bakayım deneyecem , merak ettim bak Yorumla Boavistaa +1 yıl Haber verirsin sonra :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yarın unutmazsam alacam , haber verırım sana :) Yorumla Boavistaa +1 yıl Anlaştık o zaman kral )) Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl cikolatanin her türü mükemmeldir canim 0 9 Yorumla corakath +1 yıl aci olmasi hosuma gidiyor acikcasi Yorumla Boavistaa +1 yıl Bitter sevmem canım 🙄 Yorumla corakath +1 yıl seni bi yerden hatırliyorum sanki? Yorumla corakath +1 yıl -sen bilirsin🤷♀️ Yorumla Boavistaa +1 yıl Konuşmuş muyduk ki 👀 Yorumla corakath +1 yıl bak onu hatirlamiyorum iste SKJXNENDNWJEJW Yorumla Boavistaa +1 yıl Sorularımı görmüşsündür belki lskdfslk Yorumla corakath +1 yıl illa ki gormusumdur jsjdnfjesnw ama sadece bu oldugunu sanmiyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl 🤷♂️😂 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet kakao oranı önemli bence orda… :) 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Eti Karam var mesela onu yiyebiliyorum oranı düşüktür Yorumla _Queenn_ +1 yıl Aynen kastettiğim şey oydu daha sağlıklı… herkesin yiyebileceği bi kakao oranı… Yorumla Boavistaa +1 yıl %85 Gördüm geçen nasıl yerler bilemiyorum :D Yorumla _Queenn_ +1 yıl Acıyı sevmek oluyorsa demek ki… 😂 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Yo değil %80 90 bile yiyorum ama 70 en sevdiğim 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bitter sevmiyorum ben acı geliyor 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Sadece onu yiyebiliyorum 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yiyebilirim güzel tadı bence. Acı değil. 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor öncesi mutlaka yerim 0 0 Yorumla
Gül-iahsen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gerçek çikolata severler bitterin abonesidir. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Sevdiğim yegane çikolata 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Kahvenin yanında süper gider… 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hepsini yiyemem. 3 küçük kare yerim ancak. 0 0 Yorumla
gizlivesert2 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Beyaz çikolata favorim 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Benim de )) Yorumla
talha_khramn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Onu bunu bilmem ama beyaz cikolata 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Favorim )) Yorumla
Esmerboyy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir yiyince alışıyorsun bırakamıyorsun 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yiyemiyorum işte :D Yorumla Esmerboyy +1 yıl Bak dene bence 😀 kahveyle tüket bağımlılık yapıyor Yorumla Boavistaa +1 yıl Deneriz :D Yorumla Esmerboyy +1 yıl Dene dene 😄 ben de önceden yiyemezdim şimdi sadece bitter yiyorum Yorumla
Eda_ozkan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Evet ya çok acı ben yiyemiyorum 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de 🙄 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bayılırım. 1 1 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Erimiş çikolata sever misin Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Seviyorum ya ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet seviyorum ve yiyebiliyorum
Evet ama nadiren yerim, yani çok aramam. Ve az yerim, karam bile bana fazla geliyor.
Karam'a tek attım az önce 😋
Afiyet olsun o zaman. 😄
Tenk yu :D
Yor velkam. 😃
Eti karam mı seviyorum onun haricinde biter sevmiyorum
Ben de ))
💥
Banaaa çook çoook acı geliyoor bitter çikolata yiyemiyorum. Zaten bitteri çikolatan saymıyorum ben 🤭😅
Yiyorum ama çok değil ve evet çok acı. Tarifler de bile sütlü çikolata ile kullanıyorum..
Sütlü olmazsa olmaz ))
Olmaz tabi, tariflerim yarım kalır ☹
Yiyemiyorum, diyet listesinde bitter çikolata var, diyet yaptığımda dahi yiyemiyorum
İşin zor ya :D
Normal çikolata yiyemiyorum bitter daha güzel geliyor.
Tam tersini yaşıyorum lvcbclf
😂😂😂
Hayır yiyemiyorum. Beyaz çikolatayı daha çok severim onun yerine
Favorim olduğunu söylemiş miydim ))
çok yenilirse acılaşır ama onun dışında güzel bence
Onu anca ben gibi çikolata severler yer çünkü gerçek çikolata bitter olandır
Alışmakla alakalı. Önceleri bende sevmezdim şimdi sütlü çikolata çikolata değil diyorum.
Hayır sevmem. Sütlü daha iyi. Diyet yapanlar bitter yesin.
Çok tatlı çikolata da yenmiyor.
Bittere hayır demem.
Hayatın acısını tatmışız bitter bize vız gelir, tız gider 😎
😂😂
Karameli hariç her çikolatayı yerim ve severim bitter sütlü beyaz hiç fark etmez
Seviyorum ama yiyemiyorum çok 😁 malum sağlıklı değil
Tavsiye ederim beyindeki serotonini acaip şekilde arttırıyor
nadiren yerim, sütlü çikolataları daha çok severim
Evet acı ve o acı tadı pek sevmiyorum
Başka çikolata mı var diğerleri çikolata değil gerçek çiko Bitter olur.
Şimdiye kadar en beğendiğim bitter çikolata bimdekiydi. %85 oranında kakao var. :)
Severek yerim çok lezzetli ama favorim beyaz çikolata 😍
Yok yaa çok acı o ağızda kalan tadı hiç sevmiyorum
Ama diğe de çok tatlı ben yiyemiyorum tatli bişey
Beyaz çikolata faşan da yiyemem hiç
Beyaz çok güzel ya 😜
Karam albeni de yiyemem çok yoğun
Öyle mi bir önyargım var çok tatlı görünüyor tatli yiyemiyorum sevmiyorum yani
Tatlı pek sevmiyorsun ondandır ))
Evet sevmem☺️
Eti karaaaam, en sevdiğim 😒
:D
Keşke sana alsam
Çok güzel ama sütlü daha iyi gibi
Öyle zaten ))
Sadece bitter yiyorum. Hele %80 bitter ise offf 🤤
%85 Çıkmış Buono ismi
Vardı zaten Nestlé 1927 mi ne o seride
Bu dediğim BİM'in :D
%8.5 dur o 😂😂
Ambalajın yalancıyım ben :D
Baskı hatası der geçerim. BİM ve %85 bitter oranlı çikolata. Cümle içinde bile sırıtıyor 😂
20-25 TL Bilemem :D
%60 bitter 17 - 20 arası. Bence imkansız
Denesene bir ara :D
Burada BİM nerede bakayım deneyecem , merak ettim bak
Haber verirsin sonra :D
Yarın unutmazsam alacam , haber verırım sana :)
Anlaştık o zaman kral ))
Eyvallah
cikolatanin her türü mükemmeldir canim
aci olmasi hosuma gidiyor acikcasi
Bitter sevmem canım 🙄
seni bi yerden hatırliyorum sanki?
-sen bilirsin🤷♀️
Konuşmuş muyduk ki 👀
bak onu hatirlamiyorum iste SKJXNENDNWJEJW
Sorularımı görmüşsündür belki lskdfslk
illa ki gormusumdur jsjdnfjesnw ama sadece bu oldugunu sanmiyorum
🤷♂️😂
Evet kakao oranı önemli bence orda… :)
Eti Karam var mesela onu yiyebiliyorum oranı düşüktür
Aynen kastettiğim şey oydu daha sağlıklı… herkesin yiyebileceği bi kakao oranı…
%85 Gördüm geçen nasıl yerler bilemiyorum :D
Acıyı sevmek oluyorsa demek ki… 😂
Yo değil %80 90 bile yiyorum ama 70 en sevdiğim
Hemde nasıl. Kutuyu birakabilirsin.
Çikolata sevmem
Yerim kahveyle iyi gidiyor 🙂
bitter sevmiyorum ben acı geliyor
Sadece onu yiyebiliyorum
Yiyebilirim güzel tadı bence. Acı değil.
Spor öncesi mutlaka yerim
Yerim severim. Acı değil o kadar da
Bazıları güzel oluyor.
En sevdiğim çikolata türü bitter
Yüzde 85 süperrrr😃😃😃
Evet bittter çikolata severim
Gerçek çikolata severler bitterin abonesidir.
Yenebilir yoğun tat iyidir.
Yerim de severek yemem
Sevdiğim yegane çikolata
Hayır hiç tüketemem.
Hep onu yerim harika bisey bitter
En sevdiğim bitter zaten.
Kahvenin yanında süper gider…
Hepsini yiyemem. 3 küçük kare yerim ancak.
Yiyorum baya baya güzel.
Çok severim biraz acı ama tadı orada zaten 😊
Genelde hep bitter çikolata yerim
Beyaz çikolata favorim
Benim de ))
Onu bunu bilmem ama beyaz cikolata
Favorim ))
Bir yiyince alışıyorsun bırakamıyorsun
Yiyemiyorum işte :D
Bak dene bence 😀 kahveyle tüket bağımlılık yapıyor
Deneriz :D
Dene dene 😄 ben de önceden yiyemezdim şimdi sadece bitter yiyorum