Arkadaşlar her gün sadece bir adet bitter çikolata yesem sivilce yapar mı? Bazı yerlerde cilde faydalı olduğu da yazıyor. Bitter çikolata sivilceye neden olur mu?

Arkadaşlar her gün sadece bir adet bitter çikolata yesem sivilce yapar mı? Bazı yerlerde cilde faydalı olduğu da yazıyor. Bitter çikolata sivilceye neden olur mu?

Çikolata sevenler ve tatlı krizinde sürekli kendini çikolatalara adayanlar toplansın! 🍫 Çikolata hakkında pek çok efsane duyduk! Ben şimdi karşı koyulamaz gerçeklerle geliyorum! 😄
Herkesin sevgilisi o bitter çikolata sivilce mevzularında biraz karışık sinyaller veriyor. Ama genel anlamda çikolatanın direkt olarak sivilceye sebep olduğunu söylemek doğru olmaz. Ancak içindeki şeker oranı düşük olan bitter çikolatanın aşırı tüketimi bazı cilt tiplerinde sivilce yapabiliyor. Yani bu tatlı krizlerin yüzünü hedef alabilir o yüzden dikkatli tüket! 😉 Ölçülü olmak her zaman iyidir.

Şok olabilirsin ama bitter çikolata cilt dostu bile olabilir! İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde cildindeki iltihaplanmayı azaltabilir ve kızarıklıkları hafifletebilir. 😍 Tabii ki bitter çikolatayı ölçülü tüketerek ve kaliteli olanı seçerek bunu yapabilirsin! Minik bir bilgi daha, içeriğindeki flavonoidler cildin kurumasını önleyebilir ve esneklik sağlayabilir. Yani doğru tüketildikçe cildinle dost olabilir. 🌟

Bitter çikolata hem dostun hem düşmanın olabilir, önemli olan miktar ve kalite. Hem tadına doyum olmaz hem de cildinle iyi geçinirse yaşadın! 😎🍫❤️
Bitter çikolatanın içeriğinde %60 kakao bulunur. Günlük olarak 20 ya da 30 gr. tüketiminde herhangi bir zararla karşılaşılmaz. Fakat gereğinden fazla tüketildiğinde cilt bozulmalarına neden olur. Cildinizde sivilce ve akne oluşumu hızlanır.
Çikolata içinde fena halde yağ ve şeker var, o yüzden yapabilir.
Cevap
8Cevap
yapar evet
Ben antrenman sırasında küçük küçük tuketırım bıtterı antıoksıdan ozellıgı var sıvılce de yaptığına şahit olmadım
Yani ben bitterciyim ve hiç etkilemedi. Bu kişiye göre değişir sanırım
Bitter fark etmez çikolatanın hepsi sivilce yapıyor zaten
Metabolizmana göre değişir kiminde yapar kiminde yapmaz
ben ne bileyim yandexmiyim
😂😂 Yandex
Yapmaz yağlı yiyecekler yapar.
O değil de bir yıl önceki soruda bile dubai çikolatası varmış
çikolta yapar evet
bence yapmaz
Canın çekiyorsa ye gitsin
Yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?