Yeme & İçme Gittim cigerle et aldım ne kadar pahalı et 64 TL? yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yavaş yavaş yerim artık😀😋🤭? Güncellemeler+1 yıl Eti hak et sonra ye diyo ya🤣🤣 Gittim cigerle et aldım ne kadar pahalı et 64 TL? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Afiyet olsun boş ver değişen bişey yok dolar üzerinden bakarsan kazancta anı giderde ayni 6 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1 haftada yersen çok ucuza gelir jakfkljakj afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyice sindire sindire ye 😅😅 afiyet olsun 1 1 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Gel beraber olsun 😀 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vay burjuva vaaay! Afiyet olsun. :-D 0 0 Yorumla
Bgdytn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl 64 TL yarım kilosu mu 0 6 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl O yukarıda et işte dur bakaym Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Evet yarım kilo Yorumla Bgdytn +1 yıl Normal ya. Değeri bu Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Evet benim için farketmez sagligim önemli parayı düşünmüyorum Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Onu güzelce pisirip karton bardaklara doldururum azar azar yerim artık 😃 Yorumla Bgdytn +1 yıl Kıyma yap daha uzun gider. Tane tane yersin Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Afiyet olsun 0 1 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Saolll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Afiyet olsun boş ver değişen bişey yok dolar üzerinden bakarsan kazancta anı giderde ayni
1 haftada yersen çok ucuza gelir jakfkljakj afiyet olsun
Afiyet olsun iyi yapmışsın
Her şey öyle maalesef.
İyice sindire sindire ye 😅😅 afiyet olsun
Gel beraber olsun 😀
Vay burjuva vaaay! Afiyet olsun. :-D
Yani her şey pahalı. Afiyet olsun.
Afiyet olsun. En sevdiğim ciğerdir
Afiyet olsun
64 TL yarım kilosu mu
O yukarıda et işte dur bakaym
Evet yarım kilo