Yeme & İçme Niye Turkiye'de pizza hamuru yok? Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pizza yapmasını bilen de yok Güncellemeler+1 yıl Pizzaaa Niye Turkiye'de pizza hamuru yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Yapan yapıyor valla gadası 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çok iyi yerler var yapan. Onları bulmak lazım, zincir restoranlardan yenmez 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Evet çok kötüler Yorumla
belkirap Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ben evde yapıyorum canım istediğinde fena da olmuyor Google'dan baka baka yapıyorum 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Bak bi iş olanağı sana, olmadığını düşündüğün ama olması gereken bişeyi yap, iyi kazanırsın :) 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ülkenin en büyük sorununa değindin şu an, çok mahçubuz. 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl En büyük sorun bu evet. Akp istifa Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ekmek hamuru var çünkü. 1 2 Yorumla Copernicus +1 yıl Pizza hamuru başka. Aynı degil Yorumla hayırmışermi0 +1 yıl Değil ama o da pratik onun yerini şuanlık alabileceğini de sanmıyorum. Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Seni bekliyoruz girişimci olarak. 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Mesleğim farklı ama beni zorluyor bu işe Yorumla
Pinky_Pie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl burası italya değil 0 1 Yorumla Copernicus +1 yıl Guzel yapmak icin italya olmaya gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapan yapıyor valla gadası
Çok iyi yerler var yapan. Onları bulmak lazım, zincir restoranlardan yenmez
Evet çok kötüler
Ben evde yapıyorum canım istediğinde fena da olmuyor Google'dan baka baka yapıyorum
Bak bi iş olanağı sana, olmadığını düşündüğün ama olması gereken bişeyi yap, iyi kazanırsın :)
Kesinlikle
Ülkenin en büyük sorununa değindin şu an, çok mahçubuz.
En büyük sorun bu evet. Akp istifa
Ekmek hamuru var çünkü.
Pizza hamuru başka. Aynı degil
Değil ama o da pratik onun yerini şuanlık alabileceğini de sanmıyorum.
Seni bekliyoruz girişimci olarak.
Mesleğim farklı ama beni zorluyor bu işe
Bu ülkede hiçbir şey yok her şey dandik
burası italya değil
Guzel yapmak icin italya olmaya gerek yok