Çok erken kahvaltı yapamıyorum. Saat 10'nu geçmesi lazım en azından.

Çok erken kahvaltı yapamıyorum. Saat 10'nu geçmesi lazım en azından.

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Sabah pekçok meşguliyet olabiliyor, güne hızlı bi başlangıç yapmak gerekiyor özellikle yetişmek gereken işler, randevular, ailedeki diğer kişiler olabiliyor doğal olarak erken saatlerde güçlü enerji kaynağı ve hızlı başlangıçlar hedef odaklı olacaktır. Keyifli ve tadı çıkarılan günlerde ise saat on, onbir mükemmel. Fakat şunu da söyleyeyim; bir kahvaltının hazırlığı daima akşamdan başlar.. 🍀🍀😌😌
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Her insan için bu durum farklılıklar gösteriyor bence. Ben 7'de uyansam da o saatte imkânsız bir şey yiyemiyorum, midem almıyor. Bana kahvaltı için en uygun saat 9.30-10.00'dan sonrası.
sabah 5 te kalkayım aç bitap halde her şeyi yerim. Ama asıl keyfi saat 11 veya 12 gibi çıkıyor. Ama kahvaltı en sevdiğim öğün diyebilirim. Özellikle güzel bir şeyler hazırlayıp kahvaltı etmek çok güzel….
Cevap
12Cevap
Bence sabah 7-8 gibi
En güzeli uyandıktan 1 2 saat sonra yapmak oluyor. Uyanır uyanmaz bir şeyler yiyemiyorum
6 da kalkıyorum, evet yenmiyor ya da tat alınmıyor ama mecbur bir iki lokma yutuyorum.
11.00 - 12.00 arası yapıyorum genelde. Uyanır uyanmaz hemen kahvaltı yapamıyorum
Ne zaman kalkarsam.
07.00.
11.00.
13.00 hiç fark etmez.
gece 5te uyanmıştım 6da kahvaltı yapmıştım kendime bence en iyi saatler
pazar gunleri kalkinca kallavi bir kahvalti sart :)
onun disinda gevrek boyoz kafi
10 bence sabah 10 dan önce gram iştah yok
saat 09:00dan itibaren olabilir
bruch en iyisi tek geçerim
bence uyandıktan 1 saat sonra en ideali
Daha yemedim ben mesela
Bende aksine gözümü açar açmaz mutfaga gidiyorum.
Uyandıktan 2 saat sonra
Sabah 9 ideal.
6:30
Çok erken değilmi
Degil.. alısmışız
İşe gitmek için mi
Aynen.1 aydir çalismiyom ama durum stabil
Uyanabiliyorsun iyi
Kafa alışmış:)
Sabah 8-9 saatleri
Saat 9
10-11 arası bence.