Yeme & İçme Kahvaltı ne zaman yapılır? 7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önce kalkılır. Yüz yıkanır. Diş fırçalanır. Kahve içilir.3 saat sonra kahvaltı yapılır. Biiginize. Kahvaltı ne zaman yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
üyedeüye Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Niye o kadar geç? Uyanıp yüzümü yıkayıp kahvaltıyı hazırlayıp yaparım direkt 0 6 Yorumla 7densonra +1 yıl Hemen iştahlı oluyor mu ki Yorumla üyedeüye +1 yıl Yani erken uyanınca doğru olabilir. Ama bi 8-9'da uyanınca hemen yapılır yaa ben yaparım direkt Yorumla 7densonra +1 yıl Bide böyle dene Yorumla 7densonra +1 yıl Bakmışsın hayvan gibi yiyon 😂 Yorumla üyedeüye +1 yıl 😅 O kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Çok iştahlı olduğumdan değil açken midem bulanır benim rahatsız olurum Yorumla 7densonra +1 yıl İmkansız ama keşke sana yürüyen kahvltı gelse ehe ehe ehe 😜 Yorumla
Willinggirl Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yooo neden 3 saat sonra kahvaltı yapayım 0 1 Yorumla 7densonra +1 yıl Hemen iştahlı olmuyor diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye o kadar geç? Uyanıp yüzümü yıkayıp kahvaltıyı hazırlayıp yaparım direkt
Hemen iştahlı oluyor mu ki
Yani erken uyanınca doğru olabilir. Ama bi 8-9'da uyanınca hemen yapılır yaa ben yaparım direkt
Bide böyle dene
Bakmışsın hayvan gibi yiyon 😂
😅 O kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Çok iştahlı olduğumdan değil açken midem bulanır benim rahatsız olurum
İmkansız ama keşke sana yürüyen kahvltı gelse ehe ehe ehe 😜
Ben uyandığımda yapıyorum
Yooo neden 3 saat sonra kahvaltı yapayım
Hemen iştahlı olmuyor diye düşünüyorum