Bence ev kadınlarının arasında da değme aşçılara taş çıkartacak kadar süperleri var.

Bence ev kadınlarının arasında da değme aşçılara taş çıkartacak kadar süperleri var.

Erkek egemen toplum olmanın izleri olabilir. Kadınlar evde çalıştığı için böyle bir gelenek olmuş olabilir. Yoksa master chief de filan da kadın cok görüyoruz. Dünya da nasıl durum bilemiyorum.
Aslında çok iyi kadın ahçılarda var ama genelde erkeklerin iyi omasına neden olan şey, endüstriyel mutfakların aşırı yoruculuğu ve acelecilik. Bu sebepten dir ki, erkekler daha çok matematik ile, kadınlar ise duyguları ile iş yaptıkları için, kendi alanları olan mutfakta genelde harika yemekler yaparken, kondisyon gerektiren, sürekli "hadi hadi, nerede kaldı" gibi tedirginlik oluşturan başkasının mutfağında zorlanırlar.
Çünkü erkekler, profesyonel yaşamda kendilerini kanıtlamak zorundalar.
Cevap
7Cevap
Kadınlar pek sevmiyor yemek işini gadası
Daha yetenekliler
Haha aynen ama Gurme aşçılara taş çıkartacak bir tane tatlı mı tatlı gastronomi öğrencisi geliyor çekilin çekilin bakalım😋
Ay teşekkür ederim Evet bunun hayalini Ben de kurdum bitirip bitirmez masterchef'e katılacağım artık beni oradan desteklersiniz🥰
Cansın😚
Erkeği , kadını olmuyor. Biraz yetenek, gerisi merak , öğrenmek.
Ev kadınları ile bunları kıyaslıyorsan eğer ünlü şeflerin neden erkek olduğuna pek şaşırmaman lazım. 🤣🤣
Burada alaylı ve mektepli farkı var. Pro aşçılar mektepli, ev hanımları alaylı.
Ağzının tatlarını biliyorlar ondan
Değişmeyen kanun gibi bu erkekler yemek yapmada hep bir numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?