Yeme & İçme Sürekli işten gelip tavuk sote veya et sota yapıyorum bıktım ya tavuk soteyi nasıl yiyebilirim? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani lavasla ye söyle böyle falan Güncellemeler+1 yıl Yemek yapmayı bilmiyorumn ya of Allah Allah sebebi sormayin Güncellemeler+1 yıl Neyse yine lavaş ile yoycem Allah şef koca versin bana ya 🤲🏻😭😭😭😭 Sürekli işten gelip tavuk sote veya et sota yapıyorum bıktım ya tavuk soteyi nasıl yiyebilirim? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynı yemek sıkar ne kadar farklı tarz olsa da. Gelistir kendini merak şal biraz bu işe. Ben kendim çok cesitli yemek yapıyorum. Sana da istediğini yapayım diyeceğim ama aynı şehirde değiliz. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Makarnanın içine krema koyup üzerine kavurduğun tavuk göğüslerini at karabiber kimyon biraz köri birazda kekik at mis gibi olur ben çok yapar yerim 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pilav yap yanina, et soteyide pideyle ye 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Zaten pilav yapıyorum o da baydi Yorumla Benchbas +1 yıl Közde patlican yap yogurtlayip soteyide üstüne koy efsane gider Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yanına pilav tarzı şeyler yapman iyi olur. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir ara bir porsyon tavuk sote de bana ayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tavuk dünyası makarnası yap yanına 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git bolu mengenli biriyle evlen Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Tavuk dürüm yap 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Seni yiyim Yorumla Aşil_Han +1 yıl İtirazım yok Yorumla
Cnkyn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden heo o 0 1 Yorumla Cnkyn +1 yıl Ozle gl istersen Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. lavaşla ye :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aynı yemek sıkar ne kadar farklı tarz olsa da. Gelistir kendini merak şal biraz bu işe. Ben kendim çok cesitli yemek yapıyorum. Sana da istediğini yapayım diyeceğim ama aynı şehirde değiliz.
Makarnanın içine krema koyup üzerine kavurduğun tavuk göğüslerini at karabiber kimyon biraz köri birazda kekik at mis gibi olur ben çok yapar yerim
Pilav yap yanina, et soteyide pideyle ye
Zaten pilav yapıyorum o da baydi
Közde patlican yap yogurtlayip soteyide üstüne koy efsane gider
Yanına pilav tarzı şeyler yapman iyi olur.
Başka yemek yapsana
Bir ara bir porsyon tavuk sote de bana ayır
Evlen kocan yapsın :) tek mi yasıyosun
Tavuk dünyası makarnası yap yanına
Git bolu mengenli biriyle evlen
Tavuk dürüm yap
Seni yiyim
İtirazım yok
Neden heo o
Ozle gl istersen
lavaşla ye :D
Niye yapıyosun bunu