Yeme & İçme Çiğ köfte yapmayı bilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor El yapimi Güncellemeler+1 yıl Ne olmuş siteye Çiğ köfte yapmayı bilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. bilmiyorum 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence çiğ köfte yapmayı çoğu insan bilmiyor gerçek çiğ köfte Ceylan etinden yapılıyor full bulgurdan salçadan değil 1 39 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla Keslerr +1 yıl Sıç rahatla Yorumla Ayça191991 +1 yıl @Keslerr😂😂😂 Yorumla Keslerr +1 yıl Noldu kız Yorumla Soran +1 yıl Tuvaletten yazıyorum Yorumla Keslerr +1 yıl Ohhh sefam olsun rahatla siç sal kötülükleri Yorumla Ayça191991 +1 yıl @Keslerr komiğime gitti😂 Yorumla Keslerr +1 yıl Güldürdüysek yüzünü ne mutlu Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Çok tatlısın ya koptum😂😂 Yorumla Ayça191991 +1 yıl @Keslerr hhhahaha Yorumla Keslerr +1 yıl Ee ne yapayım adamı motive ettim bende 😂😂 Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Harikaydı ya Yorumla Soran +1 yıl Off kardeşim Allah senden razı olsun iyi sivtim @Keslerr Yorumla Keslerr +1 yıl Ohh ne güzel çiğ köfte temizlemiştir içini 👌 rahatladıysan ne mutlu tuvalette bide sigara yaksaydın Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Ya çok fenasınıx😃😄😃😄 Yorumla Keslerr +1 yıl Ben masumum o suçlu 😂😂 Yorumla Ayça191991 +1 yıl öldüm gülmekten 😂😂 Yorumla Keslerr +1 yıl Zamanla dirilirsin bişi olmaz Ayça Yorumla Ayça191991 +1 yıl bu komik değil dkjdjif Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Ayy yeter valla koptum gülmekten Yorumla Keslerr +1 yıl Komik olsun diye demedim ki zaten Ayça Yorumla Ayça191991 +1 yıl @Keslerr iyi da Yorumla Keslerr +1 yıl Tımrahaneye döndü burası ben Bakırköy bekliyorumdum burası çıktı Allah’ım Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Burası da tımarhane bir nevi Yorumla Keslerr +1 yıl Sanal tımarhane Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Evet hemde en alası Yorumla Keslerr +1 yıl Hani filmlerde böyle gruplar oluyor ya hepsinin tahtaları eksik herkes bir şeyler anlatıyor Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Işte o biz 😃😃 Yorumla Keslerr +1 yıl Biz diye genel bir durum mu söz konusu? Yorumla Keslerr +1 yıl Kaç cigaramız kaldı olayına dönüyor bu 😂😂 Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl 😃😂😃😂 Yorumla Keslerr +1 yıl Şimdi dondurma yeme vakti soğuk soğuk iyi gider bir kase dondurma istermişim? Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Süpersinnnn neyli Yorumla Keslerr +1 yıl Çikolatalı ve sade Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Olur Tamm iyi Yorumla Keslerr +1 yıl İyi koydum bir kase gel bekliyorum erimesin Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Teşekkürler geliyorum erimeden Yorumla Keslerr +1 yıl Gel gel bekliyoruz Yorumla yanlızkalplerr +1 yıl Tamm 🤗🤗 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Önce bi eldeki kıllara bakarım var mı yok mu yoğun mu diye ahsn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kumralim kılım yok Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Erinirim. Et yemekleri ve cigköfte erkek eline cok yakısıyor ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla queennn00 +1 yıl Ee yersen cigköfteyi öyle olur. Bu arada çok kötüsün Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Annemle yapmışlığımız var ama çok güzel olmuyor 0 0 Yorumla
kartanesi_deniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yapsam yaparım ama uğraşmaya değmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla
Miséricorde Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uu iyi görünüyor. Ellerine sağlık. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum imdat Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yapsam yaparım ama hazırları daha lezzetli 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Zalım senin Allah in yok mu 😑🙄 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yapardım pandemi de şimdi işten güçten uğraşmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gücüm yetmez. Afied 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ezik Yorumla STSe_asigim +1 yıl Hahsha Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum yav 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl Yani mk dksnxjd Yorumla
aiichaa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Shsjsjsjagaga kendimi yaparken hayal edemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Elinize sağlık 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır bilmiuorum 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok iyi görünüyor 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Osuruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mk pisi Yorumla Soran +1 yıl Jsiiejdueoejebhdxiejeieodjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bilmiyorum
Bence çiğ köfte yapmayı çoğu insan bilmiyor gerçek çiğ köfte Ceylan etinden yapılıyor full bulgurdan salçadan değil
Osuruyorum
Sıç rahatla
@Keslerr😂😂😂
Noldu kız
Tuvaletten yazıyorum
Ohhh sefam olsun rahatla siç sal kötülükleri
@Keslerr komiğime gitti😂
Güldürdüysek yüzünü ne mutlu
Çok tatlısın ya koptum😂😂
@Keslerr hhhahaha
Ee ne yapayım adamı motive ettim bende 😂😂
Harikaydı ya
Off kardeşim Allah senden razı olsun iyi sivtim @Keslerr
Ohh ne güzel çiğ köfte temizlemiştir içini 👌 rahatladıysan ne mutlu tuvalette bide sigara yaksaydın
Ya çok fenasınıx😃😄😃😄
Ben masumum o suçlu 😂😂
öldüm gülmekten 😂😂
Zamanla dirilirsin bişi olmaz Ayça
bu komik değil dkjdjif
Ayy yeter valla koptum gülmekten
Komik olsun diye demedim ki zaten Ayça
@Keslerr iyi da
Tımrahaneye döndü burası ben Bakırköy bekliyorumdum burası çıktı Allah’ım
Burası da tımarhane bir nevi
Sanal tımarhane
Evet hemde en alası
Hani filmlerde böyle gruplar oluyor ya hepsinin tahtaları eksik herkes bir şeyler anlatıyor
Işte o biz 😃😃
Biz diye genel bir durum mu söz konusu?
Kaç cigaramız kaldı olayına dönüyor bu 😂😂
😃😂😃😂
Şimdi dondurma yeme vakti soğuk soğuk iyi gider bir kase dondurma istermişim?
Süpersinnnn neyli
Çikolatalı ve sade
Olur Tamm iyi
İyi koydum bir kase gel bekliyorum erimesin
Teşekkürler geliyorum erimeden
Gel gel bekliyoruz
Tamm 🤗🤗
Önce bi eldeki kıllara bakarım var mı yok mu yoğun mu diye ahsn
Ben kumralim kılım yok
Erinirim. Et yemekleri ve cigköfte erkek eline cok yakısıyor ya
Osuruyorum
Ee yersen cigköfteyi öyle olur. Bu arada çok kötüsün