huzurlu bir evde eşimle Kavun içi sütlü dondurma yemek çekti off ne yenirdi... peki sizin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hamburger
Olgun seven
Güzel ve seksi bir kadınla
Şehirler arası bir yolda
Araba kullanirken el ele bağırarak şarkılara eşlik etmek
güzel hayalmiş dilerim gerçek olur
Mümkün değil
Hayal bu sadece
bence mümkün doğru insani bulursan neden olmasin askin maceranin yasi yok kucumseme hayallerini
Hayallerim çok ama bunları gerceklestirecek insan bulmak çokkk daha zor
Onun için günler hep gelip geçiyor
bulursun sadece gayret et kader gayrete asik sonucta sen beklersen olmasini olmaz sende caba goster ve tevekkul et hayalin yarısi emek ve inanctan gecer sonra gercek olur
Yorgunum artık
Yoruldum
Hayalim daha güzel artık
Sevdiğimle beraber aynı yerde olmak onu seyre dalmak
Cayin yanina biseyler olsa iyiydi
tatlı veya tuzlu kurabiye fav
Olsada yesek
Şu an tokum hiçbir şey.
Uyumak, iyi geceler
Midemin düzelmesini
gecmis olsun balımm💙insallah duzelir papatya cayi veya şerbet dene istersen iyi gelir
reflün mü var mide yanmasi mi agrima üşütme mi ona göre
Yok 2 senedir böyle psikiyatrite gittim antidepresan verdi kullanıyorum tam düzeldim diyorum yine başlıyor 2 aydır çok rahattım yine geldi başıma 50 kgden 41 e düştüm :( psikolojik mide bulantısı bide kusma fobim var
Teşekkür ederim ❤️❤️
bunların en büyük nedeni stres aşkım hiç birseye üzülme şöyle düşün sen bu dünyaya 1 kere geldin hayat kisa anı yaşa kimse icin uzulme birak onlar uzulsun birazda kendinden taviz verme üzülme strese girme bir zamandan sonra cok pisman oluyorsun kendi canını sıktigina gunler geri gelmiyor ama bu vücut senden obur dunyada hesap sorucak iyi bakmalisin ona dedigim gibi psikolojik bir sorun midene vuruyor üzülme 💙 once kendine deger ver sev sonra karsindakileri
tum hastaliklar stresten uzuntuden cikiyor ana dusmani ana nedeni bu psikoloji kalp damar mide vs cogu sey bu sebeple cikiyor uzme kendini
köfte
kiyamam ben bugün yapmıştım yanina kızartma yollayabilirdim
Düşüncen için teşekkür ederim. Yağlı sevmiyorum diyete girdim köfte olurdu cıktım bulamadım yaşadıgım semt de ya
kesinlikle ama ben asiri yagli yapmiyorum zeytin yagli cok az ve bol salata tam tahilli yerssn ve bol salata tuketirsen sorun olmaz gluteni ekmegi hayatindan cikar ve sekeri fazla tuketme tum hastalıkların ama nedeni bu karbonhidrat ve şeker
Çok teşekkür ederim bu kadar dikkat etmiyordum
şey düşünüyorum
sabah corba 7 gibi az ekmek kosu 5 km
sonra uyku uyanış salata gün bitimi
bak ne yap biliyor musun birden ogun kesersen olmaz kendine zarar verirsin enerjine obur biriysen soyle yap kan degerlerine yazik olur Allah muhafaza azar azar azalt ogunleri gunde 5 mi yiyorsun 1 hafta arayla 5 4 3 2 yap bunu 2 ogun yeterli sabah aksam tam tahilli glutensiz esmer ekmek ye esmer şeker tuketebilirsin mesrla kahveyi cayi sekersiz ic duzenli yuruyus onemli bol su tüket su tok tutar zaten ve metabolizmayi hizlandirir yani enerjini yakar hizli kilo verirsin unlu mamul yagli tuzlu sekerli uzak dur onun yerine sıvı seyler ye corba atiyorum ayran kola vs gazoz uzak dur asitli cunku asiei derecede gereksiz seker var bol salata ye yani marul maydanoz dere otu yeşillik yani
kahve cesitleri tuketebilirsin dogal caylar mesrla yesil cap papatya cayi vs ara ogunlerinde mutlaka kuru yemis ye bazi şeylerden kendini kisitliyorsun dogal olarak protein alman gerkeir mesela kuru uzum kuru kayisi vs cekirdektej uzak dur ama asiri yagli ama kuru yemiş yiyebilirsin gün icinde hareketli olursan ve bol su icersen bu is tamam başarılar 😊
Cok tesekkür ederim hanım efendi gece gece bu kadar uğraşıp yazdınız. Deneyeceğim
rica ederim ne demek🙏🏻
Sulu bi şeftali fena olmazdı
Paçanga böreği
Buz gibi karpuz
cekmesin karpuz diye artik hormonlu kabak yiyoruz eski tat yok artık
Köyden gelse olur mu organik
organik köy karpuzu baska pazarlarda manavlar bile hormon basiyor satiyor boyle mi olur çoğu kelek ben kavuncuyum zaten yani kavun hastasi karpuz pek baglamiyor baydı hepsi kelek bosa tasiyip dirsek agritiyorum
Efendim bizim köyde tarlamız var zaten, kavun veya ekin ekiliyor, bizim için sıkıntı yok ben kavunu koklarım öyle alırım afiyetle yerim
yaa canim cektiiiiii
Ağustosta çıkıyor bizim oranın kavunu daha var
neresi ki sizin ora
Çankırı Kızılırmak
of orasi gercekten iyi ama kavun yeme zamanim. geldi😂
Şimdi olmaz zamanı var erken çıkan kavunlar hormonlu 😀 bekle
😊😊
Benimde seni cekti
benim kavun içi sütlü dondurma😢
Sen onu ye ben seni
haram haram
Böyle harama can feda 😄