Diğer 1 ay Şimdi canınız ne çekiyordur? özgürruhlu55 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Acıkınca her şey çekiyor sizdede öyle oluyor mu yoksa bana has bir durummu? Şimdi canınız ne çekiyordur? Cevap Yaz 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
golddmannn92 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay acıktınmı ablaa benimde çekiyor evet sucuklu yumurta yapıyorum 1 1 Yorumla golddmannn92 1 ay gel ablammm sende ye Yorumla
BeyazıtEmre81 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 300 cevap paylaştı. Taştan yumuşak ne olsa yerimmm :) Ama şu an özellikle ciğer:) 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sütlaç vardı yedim. simdi bir şey çekmiyor ama ilerleyen saatlerde belli olmaz 0 4 Yorumla özgürruhlu55 1 ay Tatlı yiyince iştah keser zatenki midem kazınıyor benim Yorumla ahhbukizlar 1 ay Bir çay kaşığı şeker at ağzına, ardına da 1 bardak da su iç açlık hissetmezsin Yorumla özgürruhlu55 1 ay Yemeğim var zaten toplanmalsrini bekliyorum herkesin Yorumla ahhbukizlar 1 ay Eline sağlık. Şimdiden afiyet olsun Yorumla
antalyamemurlar Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay aah ahahhah hahah ahahahah....................Şöyle bir bol soğanlı adana kebap ne de güzel olurdu 1 0 Yorumla
athenasss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay benim genelde canım cips ister tatlı ile aram yok ama waffe hayır demem 1 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 39% 1 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. evet aç olunca ne olsa yerim mantığı :( 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evet bende aynı olsada yesek 1 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Her şey de yenmez ki ama 🤣 0 9 Yorumla özgürruhlu55 1 ay Acıkınca yeniyor valla Yorumla özgürruhlu55 1 ay Hem sen niye güldün ki acukamammi Yorumla GentlamanBoys 1 ay Yok artik 😒 Yorumla özgürruhlu55 1 ay Neee Yorumla GentlamanBoys 1 ay Neyse 🤭 Yorumla özgürruhlu55 1 ay Bakyaaaaa kesin kötü bişe geldi aklına dimi Yorumla GentlamanBoys 1 ay Hayır be 😈 Yorumla özgürruhlu55 1 ay Gelmesin zaten Yorumla GentlamanBoys 1 ay Ne alaka yaa için nasil fesat kararmış resmen Yorumla
megakolik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 ay Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Hiç bisey çekmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
acıktınmı ablaa benimde çekiyor evet sucuklu yumurta yapıyorum
gel ablammm sende ye
Taştan yumuşak ne olsa yerimmm :)
Ama şu an özellikle ciğer:)
Sütlaç vardı yedim. simdi bir şey çekmiyor ama ilerleyen saatlerde belli olmaz
Tatlı yiyince iştah keser zatenki midem kazınıyor benim
Bir çay kaşığı şeker at ağzına, ardına da 1 bardak da su iç açlık hissetmezsin
Yemeğim var zaten toplanmalsrini bekliyorum herkesin
Eline sağlık. Şimdiden afiyet olsun