Yeme & İçme Canınız şuanda ne çekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Üff kısır olsada yesek yav şu güzelliğe bakın ımmmm 😋https://youtu.be/pGDg8CYoayg Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/MOIE9gnv1dw?feature=share ahahjajshshdjsjs ulan kafamızı skym sabahtan b3ri gülüyom ha Canınız şuanda ne çekiyor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_MyMiracle_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl sadece uyumak ;o da şimdilik mümkün deİl malesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye abla Yorumla
Didemingeldiiiiğ Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Üfff kısırdan daha kötü hiçbir şey yok. Uyku çekiyor saatlerce hemii de😴😴 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Niye yav sende kısır sevmiyon lahmacun sevmiyon Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Damak zevkin çok kötü sen de lahana sarması sevmiyosun ben seviyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Iyyyy asıl senin kötü lahana kokusu bile midemi bulandırır Yorumla Soran +1 yıl Bizim evde lahana pişmez ben varken Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Kısırı seviyosan içli köfte de seviyosundur🤮 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mısın yav sende haaa içli köfte sevmiyorum deme Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Yemin ederim sevmiyorum ahsksms Yorumla Soran +1 yıl Didem gram damak zevkin yok valla Yorumla benmeloww +1 yıl didemmm içli köfte nasıl sevmezsin harbii 🙂🔫 Yorumla Soran +1 yıl Lahmacun >içliköfte>kısır Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Ben de sizin damak zevkinizi beğenmedim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂didem acaba sen güzel bir yerde mı yemedin mesela anam çok güzel yapar ben hayvan gibi açım şuanda Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Yok benim anneannem de güzel yapıyor da midemi bulandırıyor lahmacun kısır içliköfte vs Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Ama bak patates salatasını sevv çok iyi🤤 Yorumla Soran +1 yıl Haşlanmış içliköfte mi sevmiyorsun Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Haşlama da sevmiyorum kızartma da çok ağır Yorumla Soran +1 yıl Haşlama bende sevmiyorum ama kızartma on beş yirmi gömerim Yorumla Soran +1 yıl Ben lahana sarmasını en son 10 yaşında babaannemin zoru ile yedim galıba 🤢 Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl İŞTE BEN DE LAHANA DA 10 15 TANE GÖMERİM Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahahahh yaw olmaz böyle agaaqaa Yorumla Didemingeldiiiiğ +1 yıl Niye Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. annem lahmacun yapcak akşama bize uç 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Artık ailenizin yeni üyesiyim konum atke🤤 Yorumla benmeloww +1 yıl bursaya gel ben seni bulurum jdjcj Yorumla Soran +1 yıl Aa haftaya gelicem Yorumla benmeloww +1 yıl nereyee Yorumla Soran +1 yıl Sen neredeysen oraya gardaş Yorumla benmeloww +1 yıl osmangaziye gel abim znzj Yorumla Soran +1 yıl Bugün senin okulun yok mu Yorumla benmeloww +1 yıl vardı bitti Yorumla Soran +1 yıl Haa okul çıkışı mı Yorumla Soran +1 yıl Benim kardeşim niye okula gitmiyo mk yaw Yorumla benmeloww +1 yıl 3 de falan bitiyor valla bizim okul erken açan okullardan devlet lisesi birde gidip geliyoruz bakalımsadece yks öğrencilerine açık bu arada Yorumla benmeloww +1 yıl yaşadığım yeri söylediğim yorumu silseneeeee herkes bilmesin Yorumla
talya0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Kahve içerim herhalde ya bir şey çekmiyor şu an 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Huzur... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Huzur lahmacundan geçer knk Yorumla Mario45 +1 yıl Bak doğru :D Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ayran 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yap knk ayran kolaykw Yorumla Mapustayım +1 yıl DışardayımBu market ayranları da hoş değil yauv Yorumla Soran +1 yıl Şok varsa şoktan al Yorumla Mapustayım +1 yıl Köy yoğurdu ile süper oluyor Bir de lahmacun yapmışlar şansıma 👌 Yorumla Soran +1 yıl Konum verrrr agaa Yorumla Mapustayım +1 yıl Uzaksın aga Kaç tane yersin Yorumla Soran +1 yıl Ev yapımı mı lahmacun Yorumla Mapustayım +1 yıl Aynen kıymasına kadar ev yapımı Yorumla Soran +1 yıl Vayyy kee o zaman 10 tane yerim Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çiğ köfte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bah yav benimde çekti Yorumla
Umutsuz-hayat Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Katmer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üff valla olsada yesek Yorumla
Hiçenderhiç Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sarma ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Immmm olsada yesek zeytinyağlı seviyorum ben Yorumla Hiçenderhiç +1 yıl Evet ya evet benim de canım çekti ya Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kumpir çekiyor 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. çilekli cheesecake 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sadece uyumak ;
o da şimdilik mümkün deİl malesef
Niye abla
Üfff kısırdan daha kötü hiçbir şey yok. Uyku çekiyor saatlerce hemii de😴😴
Niye yav sende kısır sevmiyon lahmacun sevmiyon
Damak zevkin çok kötü sen de lahana sarması sevmiyosun ben seviyorum onu
Iyyyy asıl senin kötü lahana kokusu bile midemi bulandırır
Bizim evde lahana pişmez ben varken
Kısırı seviyosan içli köfte de seviyosundur🤮
Şaka mısın yav sende haaa içli köfte sevmiyorum deme
Yemin ederim sevmiyorum ahsksms
Didem gram damak zevkin yok valla
didemmm içli köfte nasıl sevmezsin harbii 🙂🔫
Lahmacun >içliköfte>kısır
Ben de sizin damak zevkinizi beğenmedim
😂😂didem acaba sen güzel bir yerde mı yemedin mesela anam çok güzel yapar ben hayvan gibi açım şuanda
Yok benim anneannem de güzel yapıyor da midemi bulandırıyor lahmacun kısır içliköfte vs
Ama bak patates salatasını sevv çok iyi🤤
Haşlanmış içliköfte mi sevmiyorsun
Haşlama da sevmiyorum kızartma da çok ağır
Haşlama bende sevmiyorum ama kızartma on beş yirmi gömerim
Ben lahana sarmasını en son 10 yaşında babaannemin zoru ile yedim galıba 🤢
İŞTE BEN DE LAHANA DA 10 15 TANE GÖMERİM
Ahahahahahahh yaw olmaz böyle agaaqaa
Niye
Aşure çekti canım inşallah babaannem yarın getirir 😢😢
annem lahmacun yapcak akşama bize uç
Artık ailenizin yeni üyesiyim konum atke🤤
bursaya gel ben seni bulurum jdjcj
Aa haftaya gelicem
nereyee
Sen neredeysen oraya gardaş
osmangaziye gel abim znzj
Bugün senin okulun yok mu
vardı bitti
Haa okul çıkışı mı
Benim kardeşim niye okula gitmiyo mk yaw
3 de falan bitiyor
valla bizim okul erken açan okullardan devlet lisesi birde gidip geliyoruz bakalım
sadece yks öğrencilerine açık bu arada
yaşadığım yeri söylediğim yorumu silseneeeee herkes bilmesin
Kahve içerim herhalde ya bir şey çekmiyor şu an
Senin yüzünden kısır çekti
Immmm mis gibi
Uyku
Uyu
Huzur...
Huzur lahmacundan geçer knk
Bak doğru :D
Ayran
Yap knk ayran kolaykw