Yeme & İçme Bu tabağa 35 TL ödedim, sizce fiyatını hak ediyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Pek doyurmadı üstelik Yani çünkü sevdiğim yemekler bitmiş çünkü ondan bunları aldım bende Bu tabağa 35 TL ödedim, sizce fiyatını hak ediyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Fiyat Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lonelygirl344 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 35₺ olmasına şaşırdım doğrusu hersey pahalı bu nasıl bu kdr ucuz 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 35 TL şu an az bile. O paraya hiçbir şey kalmadı. Bi restoranda en düşük 50-70 lira arası başlıyor her şey 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Dürüm parasına karısık tabak yemişsin daha ne olsun. Neredeyse 1 paket sigara parası 0 0 Yorumla
Perfecto_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu tabak 35 liraysa gayet iyi, İstanbul'da bir esnaf lokantasında sadece kuru fasulye pilav 45 lira 0 0 Yorumla
gulbahaar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hak ediyor canım çekti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tadları güzeldi ama cidden Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bence az bile 35 lira 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben kolay kolay doymuyorum o zaman Yorumla Butterflysz +1 yıl Bu tabakla doyulur ayrıca her şey çok pahalı oldu Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. fazlasıyla hakedıyor 50 tl falanda olabilirdi yanı 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. 35 liranın değeri mi kaldı? 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu mu doyurmadı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet kolay doyan birisi değilim Yorumla Junİchi +1 yıl üzdün Yorumla
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Az bile ödemişsiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama böyle tıka basa doyurmadı Yorumla Sıwar +1 yıl 5 lira farkla yarım ekmek ve su ya da ayran alırsanız akşama kadar fazlasıyla idare ederseniz Yorumla Soran +1 yıl Ekmek ve suyu vardı zaten idare eder umarım çünkü besin değeri yüksek şeyler bunlar Yorumla
ayşe199486323 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl bence iyi vermissin burada bazuka döner 33 lira 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bir tavuk dürüm o kadar etmez ya Yorumla ayşe199486323 +1 yıl eder hangi sehirdesinnsen Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla ayşe199486323 +1 yıl mersin'e tavuk durum 25 lira Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ediyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
35₺ olmasına şaşırdım doğrusu hersey pahalı bu nasıl bu kdr ucuz
35 TL şu an az bile. O paraya hiçbir şey kalmadı. Bi restoranda en düşük 50-70 lira arası başlıyor her şey
Dürüm parasına karısık tabak yemişsin daha ne olsun. Neredeyse 1 paket sigara parası
Bu tabak 35 liraysa gayet iyi, İstanbul'da bir esnaf lokantasında sadece kuru fasulye pilav 45 lira
Hak ediyor canım çekti
Tadları güzeldi ama cidden
Bence az bile 35 lira
Ben kolay kolay doymuyorum o zaman
Bu tabakla doyulur ayrıca her şey çok pahalı oldu
fazlasıyla hakedıyor 50 tl falanda olabilirdi yanı
35 liranın değeri mi kaldı?
bu mu doyurmadı
Evet kolay doyan birisi değilim
üzdün
Az bile ödemişsiniz
Ama böyle tıka basa doyurmadı
5 lira farkla yarım ekmek ve su ya da ayran alırsanız akşama kadar fazlasıyla idare ederseniz
Ekmek ve suyu vardı zaten idare eder umarım çünkü besin değeri yüksek şeyler bunlar
bence iyi vermissin burada bazuka döner 33 lira
Bir tavuk dürüm o kadar etmez ya
eder hangi sehirdesinnsen
İzmir
mersin'e tavuk durum 25 lira
Epey ucuz
Bayağı iyi
Ediyor
Afferin sanaaaa
Ediyor
Ediyo tabi.
İyi yemişsin küçük boy pizza aynı fiyata