Yeme & İçme Bu tabağa 36 TL verdim, sizce değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir avm de ki mezeciden aldım bunları ve toplam 36 tl tuttu hepsi sizce uygun mu? Güncellemeler+1 yıl Zeytinyağlıları efsaneydi şu an bile yiyiyorum Bu tabağa 36 TL verdim, sizce değer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
morötesifelaket Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Değer, sen işletmeye kazık atmışsın gibi asdfg 0 3 Yorumla Soran +1 yıl orada fiyatlar hep böyle zaten bende ilk çok şaşırmıştım gittiğim avm de ki en uygun fiyatlı yemek satan yeri orası çünkü Yorumla Soran +1 yıl Favorim kesinlikle sarma ve çekez tavuğu Çekez tavuğu ilk defa yedim ve muhteşemdi Yorumla morötesifelaket +1 yıl Evet uygunmuş gerçekten güzel de gözüküyor, afiyet olsun Yorumla
Melayq Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Değmez ama ne yapacan hayat pahalı her şey zamlı artık. 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben o fiyata sadece bir döner alıyorum jdsfjdsf 0 0 Yorumla
napercnmm Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gayet ucuz bu arada 36 tlye karnını doyurucak şekilde çiğköfte bile alamıyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek bir çeşit yerine burada bissürü çeşit yiyebiliyorsun üstelik sağlıklı Yorumla napercnmm +1 yıl kesinlikle.. Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hangi avm burası? :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mavibahçe Yorumla mine13 +1 yıl İzmir de galiba uzakmış, afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yemeksepetinden söyleseydin daha iyidi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yemek sepetinde bu yok ve orası daha pahalı Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kupon kullanmayı biliyon mu Yorumla Soran +1 yıl Kullandım bile Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ay kıyamam ya tek yaşıyorsun galiba. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ailemle yaşıyorum Yorumla
Keyfigüzel Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Aşırı uygun daha ne olsun, afiyetle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede çok lezzetliydi 😊 Yorumla
_m0Onlight_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 7 çeşit vardı ama Yorumla
TheLastGoodbyee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl normal gibi 35 liraya tavuk döner söyledim az önce 0 1 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl 35 bile tavuk ucuz knk tavuk etle ayni fiyat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Değer, sen işletmeye kazık atmışsın gibi asdfg
orada fiyatlar hep böyle zaten bende ilk çok şaşırmıştım gittiğim avm de ki en uygun fiyatlı yemek satan yeri orası çünkü
Favorim kesinlikle sarma ve çekez tavuğu
Çekez tavuğu ilk defa yedim ve muhteşemdi
Evet uygunmuş gerçekten güzel de gözüküyor, afiyet olsun
Değmez ama ne yapacan hayat pahalı her şey zamlı artık.
Ben o fiyata sadece bir döner alıyorum jdsfjdsf
Gayet ucuz bu arada 36 tlye karnını doyurucak şekilde çiğköfte bile alamıyon
Tek bir çeşit yerine burada bissürü çeşit yiyebiliyorsun üstelik sağlıklı
kesinlikle..
Hangi avm burası? :D
Mavibahçe
İzmir de galiba uzakmış, afiyet olsun
Sağol
Yemeksepetinden söyleseydin daha iyidi
Yemek sepetinde bu yok ve orası daha pahalı
Kupon kullanmayı biliyon mu
Kullandım bile