Moda & Stil Gömleğe 160 TL verdim, nasıl değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor nasıl sizce 160 a aldım değer mi Güncellemeler+1 yıl sırf balon kol diye sjsjs Gömleğe 160 TL verdim, nasıl değer mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet değer 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ütüleyince daha güzel durabilir, farklı rengi yok muydu çok beyaz duruyor sanki? Keşke bu fiyatlara ben de bulabilsem. 🙄 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya kırıştı dolapta, beyaz işte kız nasıl dursun 😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Çok beyaz ya 😅Kombinleyince güzel olabilir, güle güle giy. Bizde bir laf vardır "Yırtığı çöplük başına" 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim, beyaz gömleğim yoktu ondan aldım. O söz ne anlama geliyor 😂❤️ Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Yırtılana kadar giyeceksin demek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah seni napmasın skdkdk Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaparımm Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl 😂😂 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl :D Türkiyede ucuz bir şey mi var ki şaşırmıyorum artık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya kdkd Yorumla aJax___ +1 yıl gömlekten fazla ellerin dikkatimi çekti söylemeden edemicimmm xD Yorumla Soran +1 yıl ellerimin nesi var sksj Yorumla aJax___ +1 yıl çok hoş :D Yorumla
FazlaUkala Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geçenlerde klasik beyaz gömlek almıştım 170den aşağı gömlek bulamadım uygun bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Yorum için sks Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Değer değer benim gömlekleri görsen den 350 400 veriyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çift cebi olan gömlekleri severim. İnan en uyduruk gömlek bile pahalı. Normal ödeme yapmışsın. 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl kanka senin bilecegin is yani tr ekonomisinde iyi fiyat 0 0 Yorumla
helinonar0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence gayet iyi bu ekonomide ben 120 TL vermiştim yeşil rengine 0 0 Yorumla
Harley11 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Güzel sağlikla giy. Nerden aldin? ya da bu tarz gömlekler önereceginiz butik var mi? düz gömlek istemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lamelif giyimde çok güzel şeyler var Yorumla
zikktabancam Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl E artık her sey pahallı 120 den asagı oversize gömlek yok 0 0 Yorumla
MrFurki Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl 160 tl gömlek mi bi adres versen olur mu kalitesi falan nası yani 0 0 Yorumla
Kübraişte Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Değer bende başka rengine 200 TL verdim her şey pahalı aslında etmez ama ucuz bir şey yok 0 0 Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gömlek sevmiyorum. Hayırlı olsun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım sağol Yorumla glamourgoal +1 yıl 💖💖💖 Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Paranız varsa 1000 lira bile verirsiniz 0 0 Yorumla
giiizemeliiif Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Sadece kolundakı o süse o parayı vermıssın. 0 0 Yorumla
Sudeozl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beğendiysen çok güzel kombinlenir valla değer 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Değer mi derken? Yanlis okumadiysam 160 tl verdin 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. 2 3 düğmesini açık bırakacaksan değer :D 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Marka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla karlardaacancicek0 +1 yıl Neidr Yorumla
sehzadesinan5500 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl üzerinde görsek daha iyi olmaz mı sence de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok yok iyi böyle Yorumla sehzadesinan5500 +1 yıl o zaman yorum yok :D Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Güzel güle güle kullan 0 0 Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yani her şey artık ateş pahası alman normal 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Evet değer bence 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Yakisir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çöp bir kadina gomlek yakismaz 0 12 Yorumla Soran +1 yıl çöp biri olduğumu nerden çıkardın pis abaza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abaza olduğumu nereden çıkardın beyinsiz ke zo sana çöpsün demedimki ayrıca gömleğe dedim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl virgülün önemi işte Yorumla Soran +1 yıl ayrıca beyinsiz sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ya neden tartisiyoruzki seviselim bence 🥵😛 Yorumla Soran +1 yıl sisksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet bebeğim aynen 🥵🥵 Yorumla Soran +1 yıl dediğime geldi bak sshskd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötümü olurdu sevişsek?yakışıklı, uzun boylu, geniş omuzlu bir beyim işte. 23 yaşındayım daha ne istiyorsun 😎 Yorumla Soran +1 yıl oyyş Allah sahibine bağışlasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sahibim sen olabilirsin ne dersin 😉 Yorumla Kübraişte +1 yıl Yoo yakışır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bok gibi bune 0 7 Yorumla Soran +1 yıl senden daha b*ok olmasa da Cevap sahibi +1 yıl Benim tirnagim olamazsın sen seviyesiz Soran +1 yıl Altında yüzlerce b*ok yatan tırnağının mı kezo Cevap sahibi +1 yıl Senden daha temiz ve düzgünüm en azından senin gibi ağzım cirkef değil o kezo lafinida aynı sana iade ediyorum Cevap sahibi +1 yıl Şimdi git başka yerde havla Soran +1 yıl Çirkef değilsin ama adam gibi yorum yapmak yerine bu ne ya b*ok gibi diyorsun ne büyük çelişki sen başka yerde havla asıl şimdi Cevap sahibi +1 yıl Of kes ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet değer
Ütüleyince daha güzel durabilir, farklı rengi yok muydu çok beyaz duruyor sanki? Keşke bu fiyatlara ben de bulabilsem. 🙄
Aynen ya kırıştı dolapta, beyaz işte kız nasıl dursun 😂
Çok beyaz ya 😅
Kombinleyince güzel olabilir, güle güle giy. Bizde bir laf vardır "Yırtığı çöplük başına" 😂
Çok teşekkür ederim, beyaz gömleğim yoktu ondan aldım. O söz ne anlama geliyor 😂❤️
Yırtılana kadar giyeceksin demek 😂
Allah seni napmasın skdkdk
Öyle yaparımm
😂😂
:D Türkiyede ucuz bir şey mi var ki şaşırmıyorum artık
Aynen ya kdkd
gömlekten fazla ellerin dikkatimi çekti söylemeden edemicimmm xD
ellerimin nesi var sksj
çok hoş :D
Geçenlerde klasik beyaz gömlek almıştım 170den aşağı gömlek bulamadım uygun bence
Teşekkür ederim
Yorum için sks
Değer değer benim gömlekleri görsen den 350 400 veriyorum 🤣🤣
Çift cebi olan gömlekleri severim. İnan en uyduruk gömlek bile pahalı. Normal ödeme yapmışsın.
kanka senin bilecegin is yani tr ekonomisinde iyi fiyat
Bence gayet iyi bu ekonomide ben 120 TL vermiştim yeşil rengine
Güzel sağlikla giy. Nerden aldin? ya da bu tarz gömlekler önereceginiz butik var mi? düz gömlek istemiyorum
Lamelif giyimde çok güzel şeyler var
E artık her sey pahallı 120 den asagı oversize gömlek yok
160 tl gömlek mi bi adres versen olur mu kalitesi falan nası yani
Değer bende başka rengine 200 TL verdim her şey pahalı aslında etmez ama ucuz bir şey yok
Gömlek sevmiyorum. Hayırlı olsun.
Sağol canım sağol
💖💖💖
❤️❤️
Paranız varsa 1000 lira bile verirsiniz
Sadece kolundakı o süse o parayı vermıssın.
Gömlekler böyle zaten
Beğendiysen çok güzel kombinlenir valla değer
Deger cunku piyasa bu maalesef
Tarzm değil ama fiyatı iyi
Normal gibi de fazla sanki
üstünde görmek isterim yorumlamak için :)
Değer mi derken? Yanlis okumadiysam 160 tl verdin
2 3 düğmesini açık bırakacaksan değer :D
Marka
evet
Neidr
üzerinde görsek daha iyi olmaz mı sence de
yok yok iyi böyle
o zaman yorum yok :D
Güzel güle güle kullan
Berbat
Üzerinde görmek gerek
Oversize gömlek 🤮🤮🤮
Cok begendim
Delikanlı adam tişört giyer
Ucuz bile
Yani her şey artık ateş pahası alman normal
Evet değer bence
Verilir
Yakışır
Yakisir
Çok güzel
Normal
Güzel yakışır
çöp bir kadina gomlek yakismaz
çöp biri olduğumu nerden çıkardın pis abaza
abaza olduğumu nereden çıkardın beyinsiz ke zo sana çöpsün demedimki ayrıca gömleğe dedim 😂😂
virgülün önemi işte
ayrıca beyinsiz sensin
tamam ya neden tartisiyoruzki seviselim bence 🥵😛
sisksk
evet bebeğim aynen 🥵🥵
dediğime geldi bak sshskd
kötümü olurdu sevişsek?
yakışıklı, uzun boylu, geniş omuzlu bir beyim işte. 23 yaşındayım daha ne istiyorsun 😎
oyyş Allah sahibine bağışlasın
sahibim sen olabilirsin ne dersin 😉
Yoo yakışır
Üstünde görmek lazım
Nerden aldın
Üstün de gorseydik
Ucuzmuş hakikaten
Güzel bence.
Bok gibi bune
senden daha b*ok olmasa da
Benim tirnagim olamazsın sen seviyesiz
Altında yüzlerce b*ok yatan tırnağının mı kezo
Senden daha temiz ve düzgünüm en azından senin gibi ağzım cirkef değil o kezo lafinida aynı sana iade ediyorum
Şimdi git başka yerde havla
Çirkef değilsin ama adam gibi yorum yapmak yerine bu ne ya b*ok gibi diyorsun ne büyük çelişki sen başka yerde havla asıl şimdi
Of kes ya
Değer bence