Alışveriş & Hediyeler Sizce bu cüzdana kaç TL vermişimdir? Fjkfldg Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cüzdanım nasıl sizce kaç tl’ye vermişimdir yeni aldım Güncellemeler+1 yıl 45 TL verdim Güncellemeler+1 yıl Maalesef param olmadığı için sadece on telem var fakat 45 TL’ye aldım Sizce bu cüzdana kaç TL vermişimdir? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Manquer Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben de buna dün dünya para verdimLacivertini aldım ben 0 4 Yorumla Fjkfldg +1 yıl Ne Kadar aldım Yorumla Manquer +1 yıl Kalsın boş ver. Pahalı Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl E bundan bize ne inşallah daha çok para verirsin Yorumla Manquer +1 yıl Evet sana nee? Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl İçinde 10 kayme olduğuna göre pek bisey vermemissin 0 1 Yorumla aaaenes +1 yıl Ee bak pek bisey vermemissin Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Belliki çok vermişisin sadece 10 TL kalabilmiş geriye 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. 40-50 TL arası hanımefendi 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Hakiki deri ise 500 . 600 arasi 0 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ya 45 tllik cüzdan suni deri çok az ömürlü olur verdigin para bisi degil ama yazık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de buna dün dünya para verdim
Lacivertini aldım ben
Ne Kadar aldım
Kalsın boş ver. Pahalı
E bundan bize ne inşallah daha çok para verirsin
Evet sana nee?
İçinde 10 kayme olduğuna göre pek bisey vermemissin
Ee bak pek bisey vermemissin
Belliki çok vermişisin sadece 10 TL kalabilmiş geriye
40-50 TL arası hanımefendi
Hakiki deri ise 500 . 600 arasi
Ya 45 tllik cüzdan suni deri çok az ömürlü olur verdigin para bisi degil ama yazık
binn lira v ermişsinndir sen
100 gayme
300 tl