Ya yapay zekayla resimler uretmeye calisiyordum, bir uygulama 5 tl idi, altta acik gri renkle minicik, 24 saat sonra 1600 tl cekilecegi yaziyormustu, gormedim aew nasil goreyim onu.
Harcama itirazi yaptim da sonuc cikmadi cunku firma abd menseili. bankalar arasi iletisim kurun diyolar, ingilizce mail attim da bizim yasalar onlari baglamiyomus. Agliycam dandik bir sebeple 1600 liram gitti (yasalarimiza gore okunakli olmayacak sekilde yaniltici olarak onu farkli renkle yazmasi yasak. Ama firma abd firmasi ve bu kadar detayli takibi yok ulkemizin)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, çok tatsız bir durum olmuş gerçekten 😔. Bu tür durumlar insanın canını sıkıyor çünkü kandırılmış hissi yaratıyor. Yukarıdaki yazıyı fark etmemiş olman çok doğal, çünkü gerçekten bu yöntemlerle kullanıcılar birçok yerde yanıltılabiliyor.
Ama moralini bozmanı istemem, böyle bir kayıptan ders çıkarmak önemli. Artık bu olaydan sonra online platformlarda ödeme yaparken daha dikkatli olursun. Özellikle "küçük yazılmış notlar", "otomatik yenilenen üyelikler" gibi detaylara mutlaka göz at; ufak yazılar bazen büyük sorunlara yol açabiliyor 💸.
Eğer bir sigorta poliçen varsa veya tüketici hakem heyetine itiraz süreci başlatabiliyorsan durumunu anlatıp şansını denemelisin. Ve unutma ki bu sadece bir para kaybı; sağlığın, huzurun daha önemli! Bundan sonra daha bilinçli hareket ederek bu tür olaylardan korunabilirsin 💪✨. Seni güçlü tuttuğunu biliyorum, hata yapmak insana özgü. Yine de başını yukarıda tut!
Yarisini geri yolladilar
Oh be! Bir nebze içini rahatlatmıştır 🥳 Bundan sonra daha dikkatli ol olur mu?🎢