Gece gece nere gideyim de alayım, kimi çağırayım da yaptırayım... Utanmadan tıkanmadık diyor bi'de 😅 Biraz vişne, biraz nektari var.. İdare ederim artık 😅
4:45 An itibarı ile.. Tabi sabah 6 oldu mu dükkanların kepenkler açılıyor 😅
Şabanın ekrana ekmek bandığı gibi bandım monitöre.. 😅😅 Şaka bi yana afiyet olsun. Yaban mersini görünce aklıma köydeki likapalar geldi, canım çekti bi an.
@serhatsas yavru ben bir şey demedim fake vibe veriyor dedim gülüp geçilecek mevzu uzatan sizsiniz sana da laf etmedim sen atladin mevzuya görmediğimi belirttim ikinizde alıngan çıktıniz jsjsjsj
Ya tamamda seninde bilmen gerekir kızlar kendi hemcinslerini ciddiye alır her sözünü erkekleri ise o kadar kaale almaz sende kızı tanımadan yok sizi ben burada görmedim hiç resim fake duruyor diyorsun benim kızı savunmamın sebebi kaç aydır takip ediyorum çok gördüm bu tarz yemeklerini tatlılarını sunumlarını
@serhatsas kızlar olarak genele vurmak doğru değil ben ciddiye almam mesela. Fake vibe veriyor dedim direkt fake demedim. Sizi burada görmedim derken dalga geçmedim gerçekten ilk defa gördüm.
Yani sen almazsın ama çoğunluğu alır yani çevremdeki kızlarda öyle benim söylediklerimi gram ciddiye almazlar ama birbirlerine karşı çok ciddilerdir aşırı fake vibe veriyor diyorsun fake desen direkt daha iyiydi farkı yoktu farkındaysan tek sen bu yorumu yapmışsın 10 yorum yapılmış 9’u erkek 1’i kız kız olanda ona laf dalaşına giriyor illa zoruna gider bence barbie’nin
En İyi Cevaplar