Ne yaptıysam şu ana kadar hep göz kararı yaptım. Hiç de yanılmadım.

Ne yaptıysam şu ana kadar hep göz kararı yaptım. Hiç de yanılmadım.

Miktara birkaç defa uymadım. Güzel olmuyor O zaman. Özellikle kekler. Tam tarife uymak önemli. Sadece seker miktarini ayni soylendigi gibi kullanamiyorum. Hep az tutuyorum şekeri. az şekerli seviyorum çünkü. Şeker dışındaki süt , yağ, un miktarları belirtildigi gibi kullanınca güzel oluyor.
Bazı tariflerde ölçüleri bire bir kullanmama rağmen fena patlayabiliyorum. Örneğin yaptığım kurabiyenin hamuru fazla sert olabiliyor. Bazen göz kararı uygulamakta gerçekten fayda var
Cevap
5Cevap
Evet dikkat ediyorum
Önce tarife uygun olarak ekliyorum, baktım tarif pek iyi gitmiyor göz kararı devam ediyorum
tarifi daha önce denemediysem tuz ve şeker dışında genelde aslına sadık kalıyorum
Kalmıyorum.
Tarife bakarak da nadiren yaparım. Ben hep kendi kafamdan uydurmasyon yapıyorum hep de tutuyor.
Tam tarife uyuyorum, göz kararıyla yapıyorum yine de güzel yemek veya tatlı yapamıyorum olmayınca olmuyor.
Şefim valla bakıyorum ama sıvıysa un katiysa süt falan illa ki ekliyorum 😅😅😅
Gramajlara dikkat ediyorum ama her zaman birebir olmuyor
Asla göz kararı koyuyorum hep, çok şükür sağız hepimiz😅
bazen cesaret gelir dikkat etmeden yaparım ve ben bile yiyemem, bu yüzden hep ölçülere dikkat etmeye çalışırım.
Hyr göz kararı yaparım herşeyi ugrasamam ztn tarifler bana uymuyor tutmuyor genelde
Gramı gramına.
Hayır herşeyi göz kararı yaparım
Kalırım
evet kalırım
Evet her zaman dikkat ederim.
Hiçbir zaman hiçbirşeye bağlı kalmam:)
Hayırr
Hazırcıyım
Tabiki hayır.
Yok göz kararı yaparim
Bazen
Hauir.