Yeme & İçme Güveç yemeğini bilir misiniz? Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güveç sevenler toplansın ☺️ Güncellemeler+1 yıl Ekmeğinizi alın gelin 😂😂 Güveç yemeğini bilir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilirim ve çok severim. Bayılırım. Olsa da yesek. 2 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Başkan sabah sabah yapma bunu. Ben şimdi güveç yemezsem varya, bir yerim şişer. 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çok severim güveci 😊 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Hazirsa ekmegi alip geleyim 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bilirim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet ve çok severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilirim ve çok severim.
Bayılırım. Olsa da yesek.
Başkan sabah sabah yapma bunu. Ben şimdi güveç yemezsem varya, bir yerim şişer.
Çok severim güveci 😊
Bilirim
Hazirsa ekmegi alip geleyim
Bilmez miyim
Bilirim
biliyorum
Bilirim
evet ve çok severim
Evet