Hep bana ilginç gelmiştir. Soğan sevmiyorsun tamam ama o da soğandan oluyor sonuçta.

Soğanın çiğ ve pişmiş halini ayrı ayrı seven biri olarak ilginç bulmuyorum🙂 açıklarsam:
Soğan pişince içindeki, ağız kokusuna sebep olan toksinler yok olur. Acılığı gider. Soğanın içindeki şeker ortaya çıkar, aroması yoğunlaşır.
Bu nedenle, pişince adeta ayrı bir maddeye dönüşen soğanın bir hali sevilirken diğer halinin sevilmemesi nazarımda normaldir.
Cevap
9Cevap
Tatları biraz farklı oluyor. sade kahve sevmeyen ama şekerli kahve içen gibi
Gerçekten çok tuhaf ahsjs soğanı sevmeyen birisinin yiyebileceği bir yiyecek olduğunu hiç düşünmüyorum
Bence soğan sevmeyenlerde ilginç her türlü yerim ve çok severim.
Hem doğal antibiyotik hemde çok güzel;)
Yok çiğ yerim pişmiş yiyemem, yok pişmiş yerim çiğ yiyemem, yok yalnızca karamelize olmuşsa yiyebilirim bilmem ne. Cins insanda bitmiyor dertler.
Bende pişmiş soğan sevmem ama soğan halkası severim. Çünkü soğanın varlığını hissetmiyorum yerken.
Ben mesela o gorseldeki soğan halkalarını pek sevemiyorum damak zevkime aykırı ama normal soğan olsa pişmiş pismemiş yerim
İlginç değil çünkü soğan halkası daha güzel oluyor kızartılmış ve yağlı olduğu için cezbediyor
Soğana bayılırım ama gözlerim çok hassas bıçak soğana değdiği anda iki göz iki çeşme ağlıyorum. Ah biri yapıp önüne koyuverse ah ah...
Soğanıda çok severim
Soğan halkasına bayılırım 🤤😍
Et yemiyorum deyip hamburger yemek ya da köfte yemek kadar ilginç :D
Üzümü yemek için aramazsın ama etin yanında şarabı gömerain gibi düşün
soğandan ama kızarınca o ağır tat ve koku olmuyor belki ondan tercih ediyorlardır
Soğanda severim sarımsak da soğan halkası da jsjsjsjjsjs ben iyi değilim jssjjs
Görünüşüne aldanıp yemiştim. Çok kötüydü,
normal soğandan hiç farkı yok
Bu arada sanırım bu ben oluyorum dkdkdjdjdkd
O ağır koku gidiyor, o yüzden daha güzel
Dengesizler :D
Ben soğan severim, soğan halkası sevmem.
Hiçbirini sevmem
İlginç Ama soğanın kendisini Severim 😋
Evet biraz ilginç o da ben oluyorum kdmsğdşspöf
Baharatı kıtırı neye bulasan güzel oluyor😁
direk soğan değil sonuçta
yani bencede ilginç 😅
nasıl seviyor insanlar onu bilmiyorum🤮🤮🤮
Soğan tadı gelmiyo ondaçok
Evet ilgincim
Her türlüsünü yerim
İvit
Yumurta sevmiyorum ama tavuk seviyorum fggjuhfrdh