Yeme & İçme Menemen sever misiniz? Sizce soğanlı mı soğansız mı olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Aklıma birden düştü üşenmedim yaptım djjs yumurtası bol seviyorum ve soğanlı tabiki 🧅siz soğanlı mı soğansız mı yersiniz? Menemen sever misiniz? Sizce soğanlı mı soğansız mı olmalı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soğanı hiç farketmez ikisini de yerim yeter ki menemen olsun🤤 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Severim lakin domatesler kabuksuz ve rendelenmiş soğanlı ve sulu olcak görselde ki gibi olunca sevmiyorum pek 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 886 cevap paylaştı. Ben sarımsak kullanıyorum bol sebze (kırmızı biber, domates,) soğan da kullanılabilir tercihe kalmiş.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kahvaltıda sogansiz kahvaltidan sonra öğle ya da . Akşam soğanlı yapıyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Menemen iki türlü de yenir benim için fark etmiyor. 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Severim ama soğan tadını bozuyor bir tuhaf oluyor soğansız olmalı. 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Menemen iki türlü de yenir. Tercih benimse soğansız yerim. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence soğanlı ama yumurta olmasın 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yumurtasız menemen olmazz 😄 Yorumla frankejstan013 +1 yıl sana bisey diyim mi tandır ekmeği ile yumurtasız yemeni şiddetle tavsiye ediyorum 😂🤣😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle de güzel tabi yemişliğim çoktur ama yumurta favım😄 Yorumla frankejstan013 +1 yıl damak zevkine farklı tabiki de 😊😊 mesela bide şey var menemen mi melemen mi 🤦♂️🤦♂️😂🤣😂 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Soğansız olmalı. 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Severim Soğanlı menemen daha iyi 1 0 Yorumla
Vraiment Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Soğansız, domates mevsiminde ve yumurtanın sadece sarısı 👌🏼 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Severim SOGANLI tabiiki 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Soğanlı severim 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 659 cevap paylaştı. Soğansız severim 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soğanlı 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. sogansiz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Her halini severim 0 0 Yorumla
klm55 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 483 cevap paylaştı. soğanlı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Soğansızz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Soğanı hiç farketmez ikisini de yerim yeter ki menemen olsun🤤
Severim lakin domatesler kabuksuz ve rendelenmiş soğanlı ve sulu olcak görselde ki gibi olunca sevmiyorum pek
Ben sarımsak kullanıyorum bol sebze (kırmızı biber, domates,) soğan da kullanılabilir tercihe kalmiş..
Kahvaltıda sogansiz kahvaltidan sonra öğle ya da . Akşam soğanlı yapıyorum
Menemen iki türlü de yenir benim için fark etmiyor.
Severim ama soğan tadını bozuyor bir tuhaf oluyor soğansız olmalı.
Menemen iki türlü de yenir. Tercih benimse soğansız yerim.
bence soğanlı ama yumurta olmasın 😂
Yumurtasız menemen olmazz 😄
sana bisey diyim mi tandır ekmeği ile yumurtasız yemeni şiddetle tavsiye ediyorum 😂🤣😂
Ya öyle de güzel tabi yemişliğim çoktur ama yumurta favım😄
damak zevkine farklı tabiki de 😊😊 mesela bide şey var menemen mi melemen mi 🤦♂️🤦♂️😂🤣😂
Soğansız olmalı.
Soğanlı severim
Soğansız olur tabi ki de 🔥
Severim Soğanlı menemen daha iyi
Soğansız, domates mevsiminde ve yumurtanın sadece sarısı 👌🏼
soğanlı iyidir ya
Severim SOGANLI tabiiki
Soğanlı severim
Soğansız severim
Soğansız seviyorum
soğanlı olmalı
Soğanlı