Yeme & İçme Sizce İstediğiniz yerde kendi restoranını işletmek mi; tüm restoranları gezip en iyi yemekleri tadan bir gurme olmak mı? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce İstediğiniz yerde kendi restoranını işletmek mi; tüm restoranları gezip en iyi yemekleri tadan bir gurme olmak mı? bence gurme olmak Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce İstediğiniz yerde kendi restoranını işletmek mi; tüm restoranları gezip en iyi yemekleri tadan bir gurme olmak mı? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Kesinlikle gurme olmak ya. Yemek yemeyi işe dönüştürme fikri süper valla. 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Önce gurme sonra o bilgi birikim araştırma ile ortaya çıkan efsane tatlar üreten bir restoran 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kendi restoranımı işletmek tabii ki de ben her zaman kendim bir şeyler kurmayı yönetmeyi severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle gurme olmak ya. Yemek yemeyi işe dönüştürme fikri süper valla.
Önce gurme sonra o bilgi birikim araştırma ile ortaya çıkan efsane tatlar üreten bir restoran
Kendi restoranımı işletmek tabii ki de ben her zaman kendim bir şeyler kurmayı yönetmeyi severim
Kendi restoranını işletmek
Her yeri gezip Gurme olmak daha güzeldir
İkinci tabii ki asdf
sevdiği işi yapmak en güzeli
Gurme olmak helede yurtdışında 😋
Hurma olmak tabiki