Yeme & İçme Yer sofrasında mı yoksa masada mı yemek yemeyi seviyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yer sofrasinda mi yoksa masada mi yemek yemeyi seviyor sunuz? Yer sofrasında mı yoksa masada mı yemek yemeyi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Masada yerim 0 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Masada yiyorum ama annemler her geldiginde balkonda yer sofrasında yemek yiyoruz. Cok keyifli oluyor. Anneme gottigim zamanda yer sofrasinda yiyoruz. Masa var lakin onu kimse kullanmiyor niyeyse aliskanlik olmus sanirim 😊 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır masada yiyorum.Yer sofrasına oturmayalı çok oldu.Bağdaş kuramayacaksam eğer yer sofrası rahat olmuyor 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Fark etmez her sofra özeldir benm icin Yer sofrası cok samimi ve nostaljik Masa ise cok konforlu rahat 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim için farketmez yer de olur masa da yemek olsun da 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Masada yemeyi seviyorum rahatlığım önemlidir 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Masa ne yeri ya çağ dışında mı kaldınız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne anlarsın Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. fark etmez ikisinde de yerim 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bedensel engelli olduğum için yere oturamıyorum 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fark etmiyor sofra bol çeşitli olsun 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. masada 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkisini de severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Masada yerim
Masada yiyorum ama annemler her geldiginde balkonda yer sofrasında yemek yiyoruz. Cok keyifli oluyor. Anneme gottigim zamanda yer sofrasinda yiyoruz. Masa var lakin onu kimse kullanmiyor niyeyse aliskanlik olmus sanirim 😊
Uzun zamandır masada yiyorum.
Yer sofrasına oturmayalı çok oldu.
Bağdaş kuramayacaksam eğer yer sofrası rahat olmuyor
Fark etmez her sofra özeldir benm icin
Yer sofrası cok samimi ve nostaljik
Masa ise cok konforlu rahat
Benim için farketmez yer de olur masa da yemek olsun da
Masada yemeyi seviyorum rahatlığım önemlidir
Masa ne yeri ya çağ dışında mı kaldınız
Sen ne anlarsın
fark etmez ikisinde de yerim
Bedensel engelli olduğum için yere oturamıyorum