Yeme & İçme ''Denizden babam çıksa yerim'' diyenlerden misiniz? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben deniz ürünlerine bayılırım. Ama denizden babam çıksa yemem. 😂 Siz deniz ürünlerini sever misiniz? ''Denizden babam çıksa yerim'' diyenlerden misiniz? Cevapla Deniz Soruları Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır değilim 0 0 Yorumla
giiizemeliiif Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl evet. Sushi delisiyim Şu an görseli görünce canım cekti :( Bana bir sushi borçlusun bence :) 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hamsi hariç genelde evet seviyorum deniz ürünlerini 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Deniz ürünlerini sevmiyorum sadece somon. Kokusu yok diye 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Ahtapot yiyemiyorum, o çıkmasın 😱 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Kızartması fena değil. Yorumla Jeasica +1 yıl Maalesef hiçbir halini yemem mümkün değil Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Deniz ürünlerini severim de babam çıksa yemem yani 0 2 Yorumla AtomikŞef +1 yıl Haklısın. 😂 Yorumla Zarif-Papatya +1 yıl Alabalık çıksın hamsi çıksın palamut çıksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değilim
evet. Sushi delisiyim Şu an görseli görünce canım cekti :( Bana bir sushi borçlusun bence :)
Hamsi hariç genelde evet seviyorum deniz ürünlerini
Deniz ürünlerini sevmiyorum sadece somon. Kokusu yok diye
Ahtapot yiyemiyorum, o çıkmasın 😱
Kızartması fena değil.
Maalesef hiçbir halini yemem mümkün değil
Deniz ürünlerini severim de babam çıksa yemem yani
Haklısın. 😂
Alabalık çıksın hamsi çıksın palamut çıksın
Evet öyle diyenlerdenim
Hayır balık dışında bir şey yiyemem.
Deniz urunu tuketmiyorum
Balık hariç asla yemem