Benim ayda bir tutar tatlı çikolata krizim onu da çikolatalı dondurmalı kahvemle hallediyorum😂
Tatlı sevmeyen insanlar hep tuhaf gelmiştir bu arada çok düşkün olduğum için ben😁

Benim ayda bir tutar tatlı çikolata krizim onu da çikolatalı dondurmalı kahvemle hallediyorum😂
Tatlı sevmeyen insanlar hep tuhaf gelmiştir bu arada çok düşkün olduğum için ben😁

Ben de güzel bir soğuk kahve ile bastırıyorum. Ya da meyve tarzı sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum.
Cevap
26Cevap
Sigara içiyorum canım tatlı çektiği zaman
Çikolata kahve ile tatlı sevmeyrn insanlara bende cok şaşırıyorm 😂 diyorum tatlı sevilmezmi mümkün digil
2 saat önce yedim bir tane kadayıf tatlısı. Kriz geldimi duramıyorum. Diyet yapıyorum ama tatlının yeri ayrı
Varsa herhangi bir tatlı yiyerek, yoksa başka işlerle meşgul olup zihnimi başka işlere yönlendirerek. 😅
Ayda bir tutan çikolata krizi kriz değildir.
Klasik çikolata ya da kendim hemen tatlı yapıyorum internetten bakarak
Yok ederek krize neden olan tatlıyı yerim sorun çözülür😋
Benim her günüm tatlı krizleeriyle 😅 çikolata pasta veya dondurma.
Tatlı seviyorum ama tatlı krizim olmuyor. Varsa yerim yoksa aramam. Canım sıkılınca da yaparım.
Güzele benziyor afiyet olsun
Direkt tatlı yaparım kıyamam kendime 😂
En çabucak çikolata kesiyor tatlı krizimi ve hergun oluyor olmasın diye sütlü kahve yapıyorum içtiğim gün olmuyor
o an canımın ne çektiğine bağlı. mesela şöyle güzel bir browni olsaa
Az önce kıbrız tatlıdı gömdüm, iyi geldi, ama normalde eti canga yerım
Tatlı krızimi yine tatlı yiyerek bastırıyorum 😀
Kuru meyve içi dolgulu
Tatlı yiyerek bastırıyorum.
Tatlıyla dbjsjfjf
Tatlı yiyerek djsjksjxj
Bi' tık bastıramıyorum
Tatlı krizleri yaşamıyorum.
Tatlıyla, afiyet olsun.
çikolata, afiyet olsun.
Öyle Bi krizim olmuyor çok şükür
dolabımda her zaman profiterol bulunduruyorum :)
Yemeden duramam
Seninle bastırmak isterdim
Tarifini yazar mısjn
Bazen kesiyorum story atacağım zaman görsellik için 😂 Tarifi bardağın yarısına kadar süt koyuyorum buz atıyorum 1 tatlı kaşığı krem çikolata koyuyorum bunu kenara alıyorum. Ayrı bir bardakta 1 yemek kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı toz şeker 6-7 yemek kaşığı su ekleyip kahve çırpıcı ile çırpıp diğer karısimin üzerine döküyorum 1 top dondurma en üstte de😅 Kahve çırpıcı yoksa küçük bir kavanozda aşağı yukarı sallayarak kopurtebilirsin.
Çok iyiii duruyooo tarif isterizz :))
bardağın yarısına kadar süt koyuyorum buz atıyorum 1 tatlı kaşığı krem çikolata koyuyorum bunu kenara alıyorum. Ayrı bir bardakta 1 yemek kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı toz şeker 6-7 yemek kaşığı su ekleyip kahve çırpıcı ile çırpıp diğer karısimin üzerine döküyorum 1 top dondurma en üstte de Kahve çırpıcı yoksa küçük bir kavanozda aşağı yukarı sallayarak kopurtebilirsin.
Ellerine saglık😍😍
Çocuklarımı öperek😀
👏👏
Tatlı yiyerek
Güzel görünüyor
Eti browni ile
Çikolata
Cikolata
Tatlı karşı cinsle
Tatlı sevmiyorum. Bu yüzden yemiyorum 🙂
Tatlı yiyerek
nutella kasıklayarak