Sizce böyle bir şey var mı ya? Yemek yapamayan biri evlenemez mi?

Sizce böyle bir şey var mı ya? Yemek yapamayan biri evlenemez mi?

Evlenir neden evelenmesin önünde yazan yazıyı okuyup kavrayabilme yetisine sahip az bir IQ ve dikkat ile tarif üzerinden yapılabilecek bir konu evlilik üzerinde etkili olmasa gerek değil mi 😉
Yemek yapmayı bilmeyen kadınlar mikrodalga ile oldukça haşır neşir oldukları için yemek ısıtma becerileri gelişmiştir en kötü ihtimalle mikro dalgalık ürünlerle sizi besler doyururlar bu tip kadınlar nedendir bilmem ama daha eğlenceli ve daha komik olurlar karnın doymasa bile o ruhu doyururlar 😂
Evlenebilir ama onun için zor olur evlenmeden önce öğrense çok daha iyi olur bir insan evlenmeden önce bilmesi gereken herşeyi bilip öğrenmeli özellikle de kendisi ve ailesi için
Cevap
41Cevap
Asla öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum ama her iki taraf için de yemek yapabilen biri tabii ki daha etkileyicidir :D
Evlenebilir, yemek için evlenilse aşçı tutulurdu
Açıkçası şöyle deyim.
Güzel Yemek yapabilmek marifettir. Ama insan evlenme aşamasına giriyorsa öğrenmeye gayret etmelidir. Tembel olmamlıdır. Ben bile bu halimle her türlü yemeği yapabiliyorum. Yufkamı da açarım, böreğii de tatlımı da yemeğimi de yaparım. Ev de her iş benimdir. Temizliğine kadar. Kendime bakınca bir Kadının yapmaması bana tuhaf geliyor. Daha doğrusu yapamıyorum demesi.
Kimseyi kınayamam. Sadece öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizin Mutfak Kültrü o kadar geniş ki bunları tarihe gömmemek gerekir. Nesilden nesile bir şekilde aktarmamız gerekir bence.
Evlenir. İnte ne nasıl yapılır tüm tarifler mevcut zaten öğrenimi kolay. Öğrenmek istemiyorsa kendi bileceği iş. Hem kimse kimseye de yemek yapmak zorunda değil sonuçta bir bakıcıyla değil hayat arkadaşıyla evleniyorsun. En mantıklısı acıkan kendi hazırlasın.
Bazı tarifler tutmadı tarifsiz yapacağım😄
Yok öyle bir şey, evlenebilirler evleniyorlar da. Çözümü bulunduğu sürece bir şekilde idare edilecek bir durum.
Evlenebilir. Evlenmenin kuralı yemek yapmayı bilmek değil ki
50 bin tl lik mutfak istiyorsunuz bilmem ne kadar taki , yemek dedin mi yok bilmiyom, hadi ordan sizi alan enayiler hergün köpek mamasi yiyordur 😂😂😂
Evlenebilir neden evlenemesin. Artık her şeyin tarifi var internette. Bakıp yapar, öğrenmesine de gerek yok.
Herkes her yemeği bilemez internet var artık bakılır ve yapılır bilmeyen de evlendiğinde telefondan bakar
Hayır evlenebilir tabiikide. Bilmiyorsa zamanla öğrenir deneye deneye. Ben de bilmiyorum zamanla öğrenirdik.
Evlenir canım neden evlenemesin? Hem yemek yapmak sanıldığı kadar zor değil youtube de bile onca tarif var
Kızlar yemek yapcak diye bir şey yok bilmiyorsa erkek yapar evlilikte yemeği bu kadar kolay
Ben ona öğretirim bildiğim şeyleri sıkıntı yok yeterki iki gönül bir olsun aşk olsun aç koynunu kuş konsun 😄
Ne alakası var ama evlendikten sonra ikinizde yemek yapmayı öğrenmelisiniz. Yoksa sağlıklı beslenmeniz hayal dışarıdan söyleyerek..
Ay yemeğe çok düşkünüm ama seviyorsam umursamam bende anca çay demlerim sucuk pişirebilirim ama öğreniriz nolcek illa küçükken mi öğrenmek gerekiyor
Paraları bolsa hergün dışarıdan yerler. Ama paraları bolsa çünkü bir büyük boy pizza olmuş 80 90 lira
Veriyorsun sipariş geliyor niye böyle bir kanıya kapildin anlamadım.
Çevremde evlenen var. Demek ki öyle bir şart yok.
Öğrenilmeyecek bir şey değil bunun için evlenmem demem
Neden evlenmesin. Bende yapamıyorum, yumurta bile kıramıyorum fjhgkg
Evlenebilir tabi İnternetten bakıp yapabilir her şeyi
evlenebilir ve evlendikten sonra çok güzel yemekler yapmayı öğrenebilir
Evlenebilir bilmiyorsa bile öğrenir neden evlenemesin
Evlenince de öğrenebilir kendini mutfakta geliştirebilir sonuçta kendi evin kendi mutfagin😗
Off ne alaka ya kim bunları düşündürtüyor size anlamadım
Evlenir ve öğrenir bu kadar abartılacak bir şey değil
Yav ben chefim bana farketmez kaşı gözü oynamasın harbi kız olsun yeterrr
Evlenmesine evlenir ama yaparsa daha iyi olur en azindan bilsin gerekirse ciftler veraber yapsinlar
Evlenir neden evlenmesin yalnız ben tercih etmem.
evlenir annem bilmiyormuş mesela şu an döktürüyor 😀
Ben yaparım sorun değil yeter ki evlenilecek kız olsun.
Yoo evlenebilir de sonra hep dışarda yemek zorundalar kim yapcak yemeyi kocası yaparım diyosa ok
Insan 3 gün yemek yemezse olür gider, evlenmeyi boş ver
Bir erkek olarak yemek yapmayan bir kadını niye nikahıma alayım? Aşk Sevgi hikaye 3 senede bitiyor, sonra aç aç ne yapayım o evliliği, çükeyim öyle karıyı.
git aşçı al o zaman anan değil o yemek yapıp önüne koysun
@EresUnBebé Sakin ve gerçekçi olalım lütfen 👍 erkek demek testesteron demek testesteron ise kas ve sinir demek kasta enerji ister. Maalesef durum bu.
kadında kas yok sanki bahaneye bak yemek bile yapmasını bilmeyen adamı kimse evine almaz sana bakıcılık yapacak halleri yok
@EresUnBebé Evet kadında da kas var ve yemeğe ihtiyaç duyuyor o yüzden bu konuda kadınlar daha becerikli hem kendi hem kocası için yemek yapsın diyorum 👍 aynı şekilde düşünüyoruz niye artizlik yapıyorsun?
erkekte yapmak zorunda
@EresUnBebé Bak sonuna kadar paralel düşünüyoruz bu konuda 👍 erkek yapmak zorunda ve gönüllü olarak yapmıyor ve kötü oluyor. Oysa siz kadar severek gönülden yapıyorsunuz ve mükemmel oluyor. Bu arada yanlış anlama olmasın kim ki benim önüme bir tas çorba koysa ellerini öperim 😘😘 işte böyle aşkla öperim hemde.
yoo bende sevmem yemekle uğraşmayı
gider dışardan yerim daha iyi
@EresUnBebé Senin gibi kadın sayısı azdır oysa erkekler hemen hemen hepsi yemek yapmayı bilmeyen yiyici kısım :)) biz yemek yapsak dünya nüfusu çok ama çok hızlı bir şekilde düşer 🤫🤫🤫
sanmıyorum bizim ailede her erkek yemek yapmayı bilir
@EresUnBebé Siz çok özel bir ailesiniz o zaman 👍 benim bahsettiğim olay 7 milyarlık dünya nüfusu 😎😎😎
dünya dersek İngiliz erkekleri de yemek yapıyor koreli erkeklerde
@EresUnBebé Kendimizi kandırmayalım lütfen 👍 erkek olarak çok iyi biliyorum ki asla ama asla bir kadının yaptığı gibi yemek yapamayız biz erkekler olarak.
güzel manipülasyon şekli ama sökmez
@EresUnBebé 😅😂🤣🤣 Sen çok tencere tava yaktırırsın ama asla yemek yapmayı tam olarak öğretemezsin. Akarsuya karşı kürek çekmek sadece yorar.
İlgisi yok nette her yemeğin tarifi var 2 3 kere yapsa eli alisir
Evlenir artık YouTube diye bir şey var çoğu şey öğrenilebiliyor.
evlenirken nikah memuru yemek yapabiliyo musun yapabiliyosan imzala mi diyo
Evlenebilir tabiki. Zamanla öğrenir internetten bakar. Ben öyle yapıyorum mesela. Yani boşuna böyle düşüncelere kapılmayın. Her şeyin bir kolayı vardır.
Ben yapmayi bilmem ama evlenmek istiorum aday yok ayrica yemek yapmasını evlenince de ogrer bu kadar kasmaya gerek yok sonucta yemek yapmayi bilmior diye evlenmemek çok sacma ve kötü
Yapamıyordum ama evlendim, kayınvalidem yapıyor yemekleri ben de eline bakaram ogreniyorum yavaş yavaş yapmaya basliyorum
Bence evlenemez ben yapamıyorum bak evlenmiyorum şimdi sabah olucak yemek lazım öğle olucka yemek lazım akşam olucak yemek ben bu hayata alışamam
Öğrendiği sürece sıkıntı olmaz. Ama evlendikten sonrada bilmiyorum demeye devam ederse ilerisi için sorun olur.
Onu bunu bilmem ama, ben yemek yapan kızlara bayılırım , kalbime gidennyol otoban midemden geçiyor 😎😎
Yemek yapılamayacak bir şey değil ki evlenince öğrenirsin hiç böyle saçma koca karı hurafelerine inanma
Yemek diye köpek mamasi koyarsin sen önüne, öyle kolaymi ya internet var tarifi var , heee var kivam lezzet onlar nolcak , cay denlemeyi bilmeyen kiz var , asla evlenmem evlenmedim de , essek gibi yatmislar kim alcaksa alsin bu ise yaramazlari ay bayildim ay kirildim tipleri 😂😂 ben rus ingiliz takiliyom onlarda bilmiyor ama stun gibiler , bizim kezbanlar hem güzel degil hem yemek yapamiyor nesini begenip onca dügün masrafi edecen
Bilmediğini söylesin alan alir nasıl olsa öğrenecek🙂
Soğanla salçayı neyle karıştırırsan yemek oluyor zaten yemek yapamıyorum diyen kişi net bahane arıyordur
Benim bi kuzenim var bırak yemek yapmayı bi bardak suyunu bile annesinden isterdi sonra evlendi mecbur öğrendi kendi yapıyor neyse ki internet vAr
sanmıyorum yemek sınavına girilmiyor 😂
Alakası yok, evlenir, öğrenir n'olacak.
Sorun değil internet çağındayız isterse çözülür.
Evlenir tabiki
Eyvah o zaman evde kaldım 😂😂
sürekli dışarda yiyecek kadar zengin misin?
Hayır
Evlenir şart mı yemek yapması
karnimi doyuramayan kadin ne bilim
En fazla eşiyle ac kalır ne olcak evlenir bence
Evlenirim.. Ben biliyorum 🔪
Eşim bilmezdi derdim olmadı
Evlenirim ben zaten yapabiliyorum aç kalmayız
Böyle bişey yok ama yemek yapamayan biri de yoktur bence zor değil ki yemek yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?