Yeme & İçme En son ne yediniz üyeler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Bakalım bakalım kimler ne zıkkımlaniyor Güncellemeler+1 yıl Ben kuru fasülye pilav 😆 En son ne yediniz üyeler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pizza yedim 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde Beypazarı kurusu yapmıştım ondan atıştırdım 0 0 Yorumla
Benimasaplarbozuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Patates kızartması domates sosu biber kızartması paynir zeytin çay reçel ekmek skdkd ne yicem kayfaltı işte 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çıtır ceylanım günlerdir şişkinlik hazımsızlık var boğazımdan bir şey geçmiyor eridim 0 0 Yorumla
YakamozRuh Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl limonla maydonoz , garip bir akşam yemeğiydi ama zevkliydi. 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evde geziye çıkan hamamböcekleri bile açlıktan ters dönmüş 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Neydi ya o Türkçesini unuttum sunny Side up 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ekmek arası peynir, zeytin ve domates. Yanında da çay. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Albeni yemişim. 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sögürme yaptım on numara beş yıldız olmuştu onu yedim resim atabilseydim atardım 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Filtre kahve ve yanında gofret yedim en son.. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Kaymaklı kuymak 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Dün akşam patates kızartması yemiştim 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Meyve cesıtlerı 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çekirdek çitledim en son bir şey yemedim. 0 0 Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Sucuklu yumurta yaptim çay ile birlikte götürdüm 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. biber salçalı yumurta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oyy oyy yarabbi güzelliğe bak.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Guzellik olsa ne olcek sevenimiz yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seven gerçekten sevmedikten sonra bırak uzak dursun Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 688 cevap paylaştı. Mısır ekmeği peynir çay 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Poğaça yedim 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Supangle 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Thai fried rice. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Makarna yaptmm 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Patatesli börek 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kurabiye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Pizza yedim
Evde Beypazarı kurusu yapmıştım ondan atıştırdım
Patates kızartması domates sosu biber kızartması paynir zeytin çay reçel ekmek skdkd ne yicem kayfaltı işte
Çıtır ceylanım günlerdir şişkinlik hazımsızlık var boğazımdan bir şey geçmiyor eridim
limonla maydonoz , garip bir akşam yemeğiydi ama zevkliydi.
Evde geziye çıkan hamamböcekleri bile açlıktan ters dönmüş
Neydi ya o Türkçesini unuttum sunny Side up
Ekmek arası peynir, zeytin ve domates. Yanında da çay.
Albeni yemişim.
Sögürme yaptım on numara beş yıldız olmuştu onu yedim resim atabilseydim atardım
Kahvaltı yaptım çirkin kiz
Filtre kahve ve yanında gofret yedim en son..
Kaymaklı kuymak
Dün akşam patates kızartması yemiştim
Süper aciklama sjfklhlclz
Meyve cesıtlerı
makarna yedim gecenin bi körü
yine acıktım sdadas
Çekirdek çitledim en son bir şey yemedim.
Tuzlu pasta çayı saymazsak
Sebzeli diyet makarnası
çikolatalı ekmek 😀😀
Sucuklu yumurta yaptim çay ile birlikte götürdüm
biber salçalı yumurta
Oyy oyy yarabbi güzelliğe bak..
Guzellik olsa ne olcek sevenimiz yok
Seven gerçekten sevmedikten sonra bırak uzak dursun
Mısır ekmeği peynir çay
Az önce et pişirdim.
Dolma yedim valla az önce
Ben karpuz yedim 😌