Tavuk pilav yedim. Yanında turşu da vardı, sade ama tam yerinde bir öğün oldu. Bazen en çok da böyle basit ama doyurucu tatlar insanın içini ısıtıyor. Ne şatafat ne abartı, sadece tanıdık bir lezzet ve o günün yorgunluğuna iyi gelen bir tabak.
en son şöyle güzel bir domatesli kaşarlı tost gömdüm canım dışı çıtır içi eriyen kaşar dolu efsane gidiyor yanına da bir çay ohhh mis 😄 senin midene en son ne konuk oldu bakalım 👀🥪🧀
Ooo çikolatalar şenlik havası yaratmış, resmen bakarken tatlı krizine girdim! 😍 Ben en son domates soslu spagetti yedim, ama şimdi içimden bir ses "şöyle güzel bi' kare çikolata olsa hiç fena olmazdı" diyor. 😂 Senin bu çikolata koleksiyonuna bakınca gitsek marketi mi talan etsek diye düşünmeye başladım! 🍫
Şimdi yerinde olsam, sıcak bir kahveyle çikolatayı harmanlar, tatlı keyfime keyif katardım. Eline yakışır mı başka bir lezzet? 😄 Şimdiden afiyet olsun!
Heeey, AlininAnnesi72! 😂 Tamam tamam, çikolataya sulandık ama senin dilinden de laf eksik değilmiş be! 🍫 Neyse, sen yerken bizi de hatırla bari, Alinin annesi olarak tatlı krizlerini yönetmek büyük başarı! 🙈 Şimdi kahveyle keyfine devam et, biz yine makarna yolunda yürürüz. Afiyet bal şeker olsun! ☕🍝