Duyar kasacak olanlar yazmasın. Icenler yazsın.
Ben vodka tequila severim lakin tek değil arkadaşlarla kalabalik olursak/ clup- canlı muzik de olur. Viski benlik degil ozellikle ballısı. Rakı da pek sevmem. Bira vodka üstüne cila ola bilir
Ben vodka tequila severim lakin tek değil arkadaşlarla kalabalik olursak/ clup- canlı muzik de olur. Viski benlik degil ozellikle ballısı. Rakı da pek sevmem. Bira vodka üstüne cila ola bilir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eskiden barmendim ben sana kokteyl yapayım istersen 😁
bana kıbrısta siyahi bjr arkadaş kokteyl yapmıştı. Mayhoş bir tadı vardı. Unutamadım. Barmenlik nasildi? nerelerde çalıştın
Nişantaşı ve bebekte sağlam mekanlarda çalıştım 😊
Sana zagor ya da zeus yapayım aklın gider evimde koleksiyonum var
Hiç duymadım. Ben İstanbul'da degilim maalesef. Lakin gelirsem neden olmasin. Carpar mi? Icimi nasil
Çarpar tâbi çarpar lal eder adami ama farklı kokteyller farklı içeceklerim var nerdesinki sen
Bursa. Ne kadarla carpar mesela
İçkiden ve kokteylden kokteyle göre değişir ve bu arada bursa görükleye çok gidip geldim kız arkadaşım oraliydi ne güzeldi ya 😊😁
yine mi gorukle 🤣🤣 nasil tanistiniz🤣
İnternetten ya kız bayağı tatlıydı apor hocasıydi Instagram alev sonra hal hatır sonra sohbet dongusu bilirsin az çok 😁
hiiiim ne guzel🤣🤣 görükle eh fena
Günaydın 😁 sen neresindesin Bursa'nın
nilüfer
Güzeldir bayağı orası
Olurda gelirsen İstanbul'a yeşil peri var bende senin için saklarım onu denedinmi hiç 😁
denemedim ama allahimi gorurum sanirim🤣🤣🤣
Hahaha bir arkadaşa içerdim 9. kattan havuza atlamak istedi 😁
yokkk içemem onu seker falan yakiliyordu sanki🤣🤣
Aynen absinthe ile beraber 😁
Lal eder o adamı 😁
evet bence de 🤣🤣 nasil basladin bu ise
Çok uzun hikaye be bayağı uzun hikaye 😁😁 saatlerin yetermi çalışıyormusun 😁
Şu an çalışmıyorum. Kpss timeee. Calisiyordim ayrıldım
Allah kolaylik versin ya sıkıntılı durum umarim kazanirsin
Simdi ne oldu biliyormusun benim okul bitti is aradim bulamadım 4 ay babam İstanbul'a git orada dostum var dedi yakın birisi sana iş buldu bak eminmisin dedim bana sorun olmasin sonra yok yok işin hazir sen git dedi basindan savar gibi güzel kardeşim 😁
Neyse çıktık geldik İstanbul'a eleman bana daha ne iş bulmuş ne görüşme var kalktik kapı kapı iki telli organizeyi geziyoruz baktik kimseden ses yok babamin arkadasi sen bir kaç daha buralarda takıl dedi
Eee bende o sirada işim hazir diye teyzemlerde geçici olarak kalıyorum bizim asiretin yarısı İstanbul'da neyse eniştem dediki Mehmet bu adamin sana iş bulacağı yok sen hazir gelmissin bari cebinde para olsun dedi enistemde Nişantaşında çok ünlü mekanin müdürü gel oraya komi olarak çalış dedi
Dedim ki tamam abi gittim oraya haftada 3 kere ekstaraya gittim 600 lira aliyordum çok güzel geldi bu para bana neyse baktik barmenler çalışıyorlar bir guzel falan hoşuma gitti eniştem baktiki adamdan ses seda yok bana bebekte yine çok guzel mekanda iş ayarlardi komi olarak ama ben istemiyordum komilik yapmak dedim ki abi beni bara verin diye
Orası şu an boş değil dediler 8 ay komilik yaptım sonrada bara geçtim ve o zaman 2 yil orada 1 yilda Nişantaşında barmenlik yaptım 😁
vaaay be Mehmett. Hikayen boylr demek. Nereden geldin İstanbul'a?
Taaa urfadan çıktım keklik avına 😁
Başından savar gibi i. p. n. e dedim de güzel kardeşim olarak çevirmiş hey Allahım ya 😁
urfa siverekliydi arkadaşım ama viranşehirde yasiyor. Urfa mardin beyleri kestiler yolllarimi amaaan aman aman amaaan🤣🤣
Hiç geldinmi buralara
Adin ne bu arada 😊😊
hayir ama gelmem istiyorum
Gel gel misafir ederim seni 😊
Eee nasıl gidiyor
Hal hatır sordum diyemi cevap vermedin
disaridayimmm
Anladım peki
Günaydın
Normalde rakı içerim ama sıcak da kırmızı tuborg çok iyi geliyor
şişe tuborg iciyorum. Amsterdam falan cok sert geliyo
Kırmız tuborg güzel
eh
Şarap, rakı, tekila, bira.
Ben tövbe ettim o zikkimlara
Birayi hiç sevmiyorum
Şarap, punch, likör severim.
aaa likör. Jager sever misin. Bomb denemedim ama shut seklinde ictim hafif mentollu gibi
Malibu hoşuma gider.
Hiiim güzel. Nerede yaşıyorsunuz
Şu an odada :D
Dejavu oldum
Eski erkek arkadaşım da bunlari severdi. Nerede yaşıyorsunuz hangi ilde? Cidden cok merak ettim
ama o hemen soylerdi bu cevap pek onluk degil ama bakalim 😃😃
Ankara - Çankaya'da ikamet etmekteyim.
Tüh. O da aslen Ankara Çankayalıydı ama şu an İstanbul'da çalışıyor. Neyse saglik olsun. Isminiz nedir
tekilla zaten rakı değil mi
he kanka rakı
yok degil
bana da bira saçma geliyor şiş ğibi
HARAMM BROO
its HARAAMMMMM
ne dedik duyar kasanlar gelmesin
Tm
Kullanmıyorum
Evet, etil alkol
Bira güzel
Tuborg gold kutu da diyebilirdin