Kişilik & Karakter Alkol severmisiniz? İzmirlideliiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En çok hangisi alkolü kullanırsınız Güncellemeler+1 yıl Severmisin 🐣 Alkol severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevmem, kokusu dahi rahatsiz edici. Hic kullanmadim. Bir erkegin en zavalli gorundugu an sarhos oldugu an. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl alkol kullanmam. İçki içerim. Şu alkol içmek, kullanmak tabiri bir kullanılmasa artık 0 0 Yorumla
dengimdegilsinn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende eşlik edebilir miyimm 1 2 Yorumla İzmirlideliiiii +1 yıl İzmirdeysen buyur gel Yorumla İzmirlideliiiii +1 yıl 😂😂 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Severek içiyorum 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevmem ama içmem gerekirse tuborg veya rakı içerim 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
öylesinebiriiste93 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Alkol kullanmıyorum. 0 1 Yorumla İzmirlideliiiii +1 yıl Ne güzel Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Severim az içerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmem, kokusu dahi rahatsiz edici. Hic kullanmadim. Bir erkegin en zavalli gorundugu an sarhos oldugu an.
alkol kullanmam. İçki içerim. Şu alkol içmek, kullanmak tabiri bir kullanılmasa artık
Bende eşlik edebilir miyimm
İzmirdeysen buyur gel
😂😂
Severek içiyorum
Sevmem ama içmem gerekirse tuborg veya rakı içerim
Severim..
Rakı..
Viski bira
Severim
Alkol kullanmıyorum.
Ne güzel
Severim az içerim