Yeme & İçme Nargile içmeyi sever misiniz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Foku foku foku ne tuhaf şeymiş. Dudu perinin büyü kazanı gibi. Nargile içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok hiç içmedim. Bu aralar sigara icmeyi deneyimliyorum 46 yaşından sonra sigara içmeye başlayacak gibiyim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı. Hiç içmedim ben daha çok sigara içmeyi seviyorum bir de puro denedim ama ciğere çekilmediği için onu da sevmedim. 0 0 Yorumla
querencia777 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nargile içen insandan nefret ederim. Çünkü benim karşılaştığım kadarıyla bu insanlar düşünce ve davranış yapısı olarak bana çok ters oluyorlar. Ayrıca içilirken de dışardan çok çirkin görünüyor bence. 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Evet 3-5 ayda bir sadece kendi evimde kendim hazırlar içerim. Damla sakızli olani kesinlikle favorim. Not: Hic sigara kullanmadim :) 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Pişmiş Şeftali güzel oluyor binde bir içiyorum içersem de şeftali 🙄 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Şeftaliyi pişiriyorlar mı Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Evet üzerine de biraz tuz karabiber döküyorlar yumurta kıranlar da var hatta Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl İyi ki içmemişim 😂😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Perileri laf atma jsjs severim anasonlu tütün pek bir hoştur 0 6 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sırf senin için laf attım ağla ajsjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Dudu peri ben miyim burada djdjdj Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet sensin ajjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Perilerle fazla uğraşma çarpılırsınn ndjdjd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çarpılmam çarparım shsjd Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl He he tamam sensin sndjd Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sevmiyorum bunu içen insanın kendisine saygısı yoktur shsns 1 0 Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl dudu peri büyü kazanı benzetmene bayıldım VNWJRMGBTNK 0 0 Yorumla
GünlükYaşam Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Pişmiş şeftali - lady killer - love 66 favori üçlü 0 0 Yorumla
Hahahahwiwi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Nargileyi içmeyi severim ama iki kişilik ve baş kısmı değişmeden en çok elma olanı severim siz ne icersiniz 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Denemedim 🙄ama hiç ilgimide çekmiyore 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim ama çok aramam 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23,1b cevap paylaştı. Çok nadir içerim 1 4 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Aaaa beraber içelim mi? Yorumla emre00 +1 yıl Olur annem içelim :) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Sanırım en geç 10 Ağustosta 1 haftalığına geleceğim o ara ayarlayalım. Yorumla emre00 +1 yıl @Hayatİstanbul77 Olur annem ayar çekelim inşallah Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl eskiden severdim artık nefret ediyorum 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Severiz efenim 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zıkkım iç 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Lan noluyo sjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok hiç içmedim. Bu aralar sigara icmeyi deneyimliyorum 46 yaşından sonra sigara içmeye başlayacak gibiyim.
Hiç içmedim ben daha çok sigara içmeyi seviyorum bir de puro denedim ama ciğere çekilmediği için onu da sevmedim.
Nargile içen insandan nefret ederim. Çünkü benim karşılaştığım kadarıyla bu insanlar düşünce ve davranış yapısı olarak bana çok ters oluyorlar. Ayrıca içilirken de dışardan çok çirkin görünüyor bence.
Evet 3-5 ayda bir sadece kendi evimde kendim hazırlar içerim. Damla sakızli olani kesinlikle favorim. Not: Hic sigara kullanmadim :)
Pişmiş Şeftali güzel oluyor binde bir içiyorum içersem de şeftali 🙄
Şeftaliyi pişiriyorlar mı
Evet üzerine de biraz tuz karabiber döküyorlar yumurta kıranlar da var hatta
İyi ki içmemişim 😂😂
🤦🏻♀️
Perileri laf atma jsjs severim anasonlu tütün pek bir hoştur
Sırf senin için laf attım ağla ajsjs
Dudu peri ben miyim burada djdjdj
Evet sensin ajjs
Perilerle fazla uğraşma çarpılırsınn ndjdjd
Çarpılmam çarparım shsjd
He he tamam sensin sndjd
Sevmiyorum bunu içen insanın kendisine saygısı yoktur shsns
dudu peri büyü kazanı benzetmene bayıldım VNWJRMGBTNK
Pişmiş şeftali - lady killer - love 66 favori üçlü
Nargileyi içmeyi severim ama iki kişilik ve baş kısmı değişmeden en çok elma olanı severim siz ne icersiniz
Denemedim 🙄ama hiç ilgimide çekmiyore
Severim ama çok aramam
Çok nadir içerim
Aaaa beraber içelim mi?
Olur annem içelim :)
Sanırım en geç 10 Ağustosta 1 haftalığına geleceğim o ara ayarlayalım.
@Hayatİstanbul77 Olur annem ayar çekelim inşallah
eskiden severdim artık nefret ediyorum
Bir kere içtim de beğenmiştim
Böyle alışkanlıklarım yok
Severiz efenim
Dha önce içmedim bilmiyorum
Alerjim var, olmasa bile sevmem.
Zıkkım iç
Lan noluyo sjdjd
kokusuna bayılırım
Evet
Hiç içmedim