ChocolateChef | Yeme & İçme konusunda 176 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kahvaltıda yemeye en uydun rast food pizza bence. Çünkü üzerinde şarküteri, peynir, zeytin falan oluyor. Altı da hamur zaten. Tost mantıcıyla bakarsak yenir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
YourName333 | Yeme & İçme konusunda 589 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Aslında pizzayı en sevdiğim öğün kahvaltıdır benim, diğer öğünlere göre daha çok seviyorum.
Geçenlerde fırından ekmek hamuru aldım gece vardiyası idi eve geldim bir güzel daha kabarttim yağlı kağıtla beraber tepsiye açtım üzerine ketçap domates sosu fesleğen ile birlikte sosounu serdim sucuk domates az biber zeytin mısır en sonda rendelenmiş mozarella ile attım fırına yanına bir demlik çay ile birlikte sabah saat 11 de gömdüm :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
KıyametAlameti | Yeme & İçme konusunda 593 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yenişir güzel olur. Bu gün sabah annem ekmek üzeri domates sosu, kaşar, sosis vs koyup fırında pişirmiş pizza gibiydi. Denemek isterseniz deneyin, hamur açmak/hazırlamak için uğraşmaya gerek yok. Çok beğendim ben..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
seymabasu1 | Yeme & İçme konusunda 283 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3035Kahvaltıda yemeye en uydun rast food pizza bence. Çünkü üzerinde şarküteri, peynir, zeytin falan oluyor. Altı da hamur zaten. Tost mantıcıyla bakarsak yenir.
Aslında pizzayı en sevdiğim öğün kahvaltıdır benim, diğer öğünlere göre daha çok seviyorum.
Geçenlerde fırından ekmek hamuru aldım gece vardiyası idi eve geldim bir güzel daha kabarttim yağlı kağıtla beraber tepsiye açtım üzerine ketçap domates sosu fesleğen ile birlikte sosounu serdim sucuk domates az biber zeytin mısır en sonda rendelenmiş mozarella ile attım fırına yanına bir demlik çay ile birlikte sabah saat 11 de gömdüm :)
Yenişir güzel olur.
Bu gün sabah annem ekmek üzeri domates sosu, kaşar, sosis vs koyup fırında pişirmiş pizza gibiydi.
Denemek isterseniz deneyin, hamur açmak/hazırlamak için uğraşmaya gerek yok.
Çok beğendim ben..
Kahvaltıda sucuk zeytin peynir hepsini yiyoruz ekmek yiyoruz pizza mı yiyemiycez
Ben normal zamanda bile yemiyorum
Değilse kahvaltıda...
Ben olsam yerim kahvaltı yapmak yerine abur cuburla besleniyorum çünkü kfmeğfşelmff
Yarin sabah kahvaltiya pizza yapacağım anlaşıldı 😁 fotoğraf nefis görünüyor 🤤🤤
Yok demem yerım ben yeterkı seveyım
Bana 4 dilim yeter 🤪
Yolladın mı?
Tercih meselesi ben su böreği ve süt tercih ederim.
murat dalkılıç hesabı geceden kalanı yediğim çok oldu :D
Gayet yenir yanında çayla güzel gidiyor😂
😅🤭
O pizzayı fırında pisirmekle uğraşmak da ayrı bir eziyet bence sabah sabah .
😂🤣 valla ben ne bulsam yiyorum. Bazen yagli yemek de gidiyor yalan yok🤣🤣🤣
Bence de isteyen yiyebilir
Çok severim pizzayı @kedilerbeniyer
Tercih meselesi ben tercih edip yiyemem...
isyeten yer bende yerim fark etmez senle de olsa
Kurufasulye yiyeni gördüm
Yenir neden yenmesin? 😂😋😂
Ben yerim tabii sıkıntı etmem