Mutfakta olmak aslında bakarsanız başlı başına bir terapi yöntemidir. Ev içerisinde keyifli zamanların geçtiği ve anılarını biriktirebileceğin en güzel alanlardan biridir. Yanlış ise cinsiyetçilik kavramının yetiştirilme tarzı ile karaktere empoze edilmesi. Erkek adam mutfağa girer mi? düşüncesinde olan bir babanın oğlu bunu hayatı boyunca erkek mutfağa girmez olarak karakterine yerleştirir ve bu insan bir bardak su alabilmek durumunu gerçekleştirebilecek kadar da aciz durumda gelişir. Oysa ki benim annem bana şöyle söylemişti. Oğlum, mutfakta ol. Bir gün karşına çıkar ve sana bir gün lazım olur, en olmadı eşine faydalı olursun demişti ve babanın mutfakta anneye yardım edişlerini gördüğümüz bir aile hayatında büyüdük. Sonuç olarak mutfak benim için uzak değildi. Bir çorbadan bir tatlıya, bir yemekten bir böreğe kadar her şeyi yapabilir konuma geldim. Bunlar benim için keyif. Huzur. Terapi. Bir şeyler yapabilmek mutluluktur. Mutlu olmak için sebepleri çok fazla düşünenler için de bu bir öneridir.
Flört den çok genel olarak baktığımızda yemek yapabilmek başlı başına büyük bir artı. Ama bir yandan da yemek yapabilmek ulvi bir özellik olmadığı için ve isteyen herkesin yapabileceği, yeri geldiğinde zorunlu bir şey olduğu için çok da takılmamak lazım.
Tabiiki bir avantaj denilebilir ama şu varki. İki kişininde yemek bilmediği durumlarda kafa kafaya verip var olan bir tarifi beraber yapmaya çalışmaları çok daha keyifli bir ritüel halini alabiliyor.
Yemek marifeti olması hiç şart değil bence benim seveceğim erkeğin herşeyden önce güzel sevebilirse, zekiyse yeterli yemeği ben de yaparım, yapamazsam da dışarıdan söyleriz sevgi herşeyin üstünde daima misalen yemeği dışarıdan söylemiş olabilir ama o kadar tutkulu bir sofra kurar ki bir değil bin adım öne geçer bence böyle..
Ben test ettim bi s*k olmuyor ben ögretmenim ama yemek yapmayı da çok seviyorum 3.5 yıllık ilişkimde sevgilim 2kex falan önüme bişey yapıp koymuştur hergün ben yaptım bişey olmadı agbahshsba ama bazı kızlar erkege kul köle oluyor bunun için bence bakış açısı ve birazda kişilik meselesi
Herkes yemek konusunda bir adım önde olmaz Mesala şöyle Tek mercimek çorbası yapıpta Başka yemek bilmiyorsa. Ben ona yemek konusunda önde diyemem çeşit önemli Yemek konusun da bir adım önde olabilmek için 1 saatte 3/4 çeşit yapmak lazım
Sahte şeyleri bırakın. Flörtte amaç tavlamak o yüzden her erkek böyle şeyler yapar. Ama evliyken bir erkek yemek yapıyorsa veya temizliğe yardım ediyorsa SAMİMİ olan budur arkadaşlar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bilmiyorum o yüzden hep geriyim. bilmek gerekiyormuş çok geç öğrendim
Eğer yemek yapabilen erkek flört bir adım önde olduğu bir gerçekse ya da bu bir ironi olmalı abi ben hiç bir avantajını yaşamadım 🙂oysaki yapamadığım yemek yoktur.