Hem bedavaya en güzel ve istediğim yemeği yiyorum hem de karşımda muhabbeti saran biri oluyor :DD Cidden bunu bazen yapıyorum. Çokta zevkli oluyor.. Oh diyorum yiyorum parasını benden başka kimse yiyemez :DDD Siz de böyle yapıyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
rezilsin ya harbi adamin duygusuyla oynuyon beles yemek diyosun bide mk bide sohbet falan diyon yazik lan partnerine
Yoo seviyorum ama aklımdan birazcıkta cinlik geçmiyor desem yalan olur :D
Hiç bu şekilde düşünmedim 😄
Gold digger detected.
hiç bu açıdan düşünmedim :D afiyet olsun
karşılıgında bende onu yıyorum
Biz de yenmeyi seviyoruzzz zatennn
E ne guzel
Hayatı senin gibiler yaşıyor valla
Seviyorum ama cinlikte düşünüyorum bazen :DD
O çocuğa iyilik yapıp ayrılmaya ne dersin
Troll değilse tam varoşsun
Sevgilinin parasını yemek ne zaman varoşluk oldu :d Sanki kendim alamıyorum ahahaha. Asıl hiçbir şey talep etmeyen kendini erkeğin yapacağı şeylere layık görmeyen kızlar varoş kategorisine giriyorlar kendi istekleriyle..
Allah ım nasip etme
Hiç hesabını kitabını yapmadan para yedirmekten hoşlandığın bir kız emin ol seni yeterince mutlu ediyordur zaten:)))
Yanlış cevap. Param için beni mutlu edecekse etmesin. param varsa yiyecek yoklukta da şükür diyip elimi tutacak bir kadın var zaten hayatımda. Allah seni sana benzeyenlerle karsılastırsın amin.
Paran için değil zaten parası olan erkek gırla. Erkeklerin her zaman az ya da çok parası vardır. Orta gelirli ya da yüksek gelirli erkekler her zaman daha iyi kızlara bakarlar. Güzel bir kız görünce hepinizin dibi düşüyor. Tanışıp kendinizi sevdirmek için 40 takla atıyorsunuz. Birde karakterli ve içi iyiyse sizden iyisi yok. Ama kadın parası bol bol olan, cömert olan ve kadınına harcamayı seven bi erkek isteyince, çalışmadığı zaman çocuklarının ve kendisinin hayat kalitesinin düşmesini istemeyince, güç sahibi, statülü bi erkek isteyince hemen gücüme para geliyorsa gelmesin diyorsunuz :D Her kadın kendisine daha iyi şeyler vaadedebilen bi erkekle birlikte olmak ister. Ailesiyle daha iyi bi konuma gelmek ister. Yoksa biz sanki kendimize bakamıyor muyuz? Çoğunuz 20 saat çalışıyorsunuz 3 kuruş para alıyorsunuz, pis paranız size kalsın
Ben 10 saatte 1200tl kazanıyordum pandemiden önce Şu an daha da düştü olsun bereket versin diyelim.
madem kendine bakabiliyorsun neden daha yüksek ve daha iyi şeyler vaadeden erkeklere ilgi duyuyorsunuz bu kadar mı düştünüz?
Ben kendimi sevdirmek için 40 takla atmıyorum senin gibi k***ek miyim havlayınca sever sanıcam. evet aynen öyle bir kadın kendi yaşam kalitesi düşmesin istiyorsa aynı kalitede bir erkek bulacak zengin ve parası olan. o kadın kendisi de zaten yaşam kalitesi yüksekse çalısıyor olur veya yüksek mevkide olur. evde anansının dibinde oturan bir kadından yaşam kalitesi beklemek de saçma olur zaten senin gibi dönerci köşelerinde yarım ekmek tavuk dönere kendini vermez en azından.
Tavuk dönere dönüp bakan ve tamah eden ben olmadığıma göre sensin :D Evet bir erkek daha güzel şeyler vaad etmeli sadece erkekte değil kadın da daha güzel şeyler şeyler vaad etmeli. Güzel şeyler yapmayan umut vermeyen kadın ve erkeğe kimse bir şey hissetmez. Karşınızdaki kişi sizin paranızı yiyor bunu kötü bir şey olarak düşünüyorsanız ya kendinizle alakalı düşünceleriniz iyi değil, her an para suyunu çekebilir ya da az kazandığınız için bunu kötü görüyorsunuz. Ama karşınızdaki kadına güzel şeyler yaşatırken paramı yiyor gözüyle kötü bakıyorsanız bunun kadınla bir alakası yoktur. Ben sevmeyip paranız için yanınızda duran kadından bahsetmiyorum. O zaten bugün sizin yanınızdaysa yarın başka paralı bulup gider.
Bizim erkeklere kıyaslanamayacak kadar çok masrafımız oluyor. Benim demek istediğim de tam da bu sebep yüzünden biz erkelerin parasını yiyoruz. Erkek bunları yaptığı zaman gerçekten erkek olduğunu hisseder ve kendine güveni gelir. He evlendiğin zaman zaten para ortak hesapta kullanılır ayrı ayrı olmaz ama o zaman bile erkek kadının parasını olabildiğince kendisine bırakmalı. Benim gibi düşünmeyen ay yok utanırım sıkılırım deyip kendini layık görmeyen kızlar da var. Hep daha azına razı olmak bir kadın için bu dünyadaki en kötü şeydir çünkü hep daha azı gelir değerini düşürür ve körelir.
Sorduğun soruyla verdiğin cevapları FBI ya versen 3 yılda çözemez. Allah akıl fikir versin. Ne konuştuğunu ne yazdıgını ne sordugunu bilmiyorsun. Daha fazla konuşmaya gerek yok. Ben evlendiğim kadını başımın üstünde tutarım sevgilimken de ya o ısmarlar ya ben ya da ortak öderiz bu ayıp bişi değil. Senin de paran yoksa cıkma dısarı otur evinde. erkekleri ye sonra bana kaliteli yaşamdan bahset. !
Benim yedi kuşak sülalem zengin gayet rahatım :)
O yüzden ilk yorumumu tekrar ediyorum '' Allah'ım nasip etme''
Etmemiş zaten :D
Rezalet