Yeme & İçme Yazın soğuk içecek mi yoksa dondurma mı daha çok tercih edersiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Yazın soğuk içecekmi yoksa dondurmamı daha çok tercih edersiniz? me: soğuk içecekler tercih ederim daha dondurma sezonunu açmadım 🤣 Soğuk içecek Dondurma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen 3 kişiye çok teşekkür ederimm 😊😊 Yazın soğuk içecek mi yoksa dondurma mı daha çok tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Soğuk içecek 0 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yazın benim hararetimi ancak "Soğuk su" keser..Sonrası ise asitsiz içecek veya şerbet olsa hiç fena olmaz 😁 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Tabi ki benim yaz kış fark etmeden olmazsa olmazım dondurmaa 🤩😋 0 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dondurmayı da severim ama soğuk içecek yazın ilk tercihim oluyor. 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Sade soda üzerine limon 🍋 0 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl soğuk içecek ama dondurma da çok seviyorum 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İksi de vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Benim boğazım çabuk şişer hafif soğuk tercihim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Soğuk içecek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İçecek 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıcak puding 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İçecek. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. İçecek daha iyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Soğuk içecek
Yazın benim hararetimi ancak "Soğuk su" keser..
Sonrası ise asitsiz içecek veya şerbet olsa hiç fena olmaz 😁
Tabi ki benim yaz kış fark etmeden olmazsa olmazım dondurmaa 🤩😋
Dondurmayı da severim ama soğuk içecek yazın ilk tercihim oluyor.
Sade soda üzerine limon 🍋
soğuk içecek ama dondurma da çok seviyorum
İksi de vazgeçilmezim
Benim boğazım çabuk şişer hafif soğuk tercihim
Bi carslberg alabilir miyim
Soğuk içecek
Dondurma
Sıcak dondurma
Soğuk içecek ama dondurmasızda olmaz
İçecek
Soğuk içecekler
Soğuk içecek