Yeme & İçme Cok aciktimmmm ne siparis veriyim 😩? serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bana yemek önerirmisiniz hic birsey yemedim bugün 😣 Güncellemeler+1 yıl Hic yardimci olamadiniz ama ben doydum simdi 😂 Cok aciktimmmm ne siparis veriyim 😩? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Pizza iyi giderdi gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Hocam kalk iki yumurta kır dolapta ne varsa işte 0 4 Yorumla serenay1995 +1 yıl Hic sevmem ve yemem Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Aferin sana bu saate kadar bir şey yeme saat kaç olmuş. Neyse bence 1 lahmacun siparişi ver bu saatten sonra ağır yemekte yenmez rahatsız eder Yorumla serenay1995 +1 yıl Saat le ne gibi ilgiisi var Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Sen bilirsin fikrimi söyledim sadece atıştır bşr şey şekerin düşmesin şimdiden afiyet olsun 🤚 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pizza iyi giderdi gadası
Hamburger
Hocam kalk iki yumurta kır dolapta ne varsa işte
Hic sevmem ve yemem
Aferin sana bu saate kadar bir şey yeme saat kaç olmuş. Neyse bence 1 lahmacun siparişi ver bu saatten sonra ağır yemekte yenmez rahatsız eder
Saat le ne gibi ilgiisi var
Sen bilirsin fikrimi söyledim sadece atıştır bşr şey şekerin düşmesin şimdiden afiyet olsun 🤚
Pizza veya döner ola bilir
Bana da söyler misin çok açım
Kumpir
Beni sipariş ver 🤭🙄
Hamburger