Çok çaresizim 😔😔?

Merhabalar bu saat oldu hala ağlıyorum ben 21 yaşındayım kaçarak evlendim 4 aydır evliyim ailem hala beni affetmemiş ve konuşmuyor eşim 4 aydır kapıyı üstüme kitliyor telefonumda hat bile yok eve tıkmış beni bu olanlar evlendikten 2 hafta sonra başladı annesine götürüyor bazen gidiyorum ama bazen sabah 8 de alıyor annesine götürüyor beni bırakıyor işe gidiyor gece 12 de geliyor yatıyor annesinin yanında ağlaya zırlaya eve getiriyorum onu gitmek istemiyorum bidaha diyorum çünkü sabahtan akşama ayaktayım uykusuzluktan yorgunluktan başım dönüyor artık ertesi gün tekrardan kalk seni götürecem diyor gitmiyorum dedim vurdu beni bende sinirlendim öldürsem de gitmiyorum dedim orada herkes beni yok sayıyor eşim dahil kölesi oluyorum orada herkesin, açıktım kapan dedi kapandım ama annesi kapalı olmama rağmen kıyafetlerime karışıyor hevesle aldığım kıyafeti beğenemedi eşim de dedi ki annesine anne beğenmediysen giymesin, bende sinirlendim aldım çöpe attım 4 ay boyunca ilk defa çarşıya çıkmıştım annesini benle göndermişti 2 parça almıştım oda çöpe gitmişti zaten parayı da kartı da annesinin eline verdi gidin gelin dedi kendimi annesinin çocuğu gidi hissettim, şimdi de konumuz ilerde annem bizle yaşıycak asla onu bırakmam oldu sanırsın sokakta kalmış 2 memur eşimden büyük oğlu var birde 15 yaşında öpücüğü var kaynanamın, şimdiden ileriyi konuşuyorlar asla söz hakkım olmadı direk annesiyle konuşurken duydum ilerde benlesin diye ben şok oldum asla kabul etmem dedim eşim de asla onu bırakmam dedi ağlamaktan helak oldum ailem arkamda olsaydı direk çıkar giderdim çok çaresizim ne yapaacam hiç bilmiyorm 😔
Çok çaresizim 😔😔?