Yeme & İçme Kolay tatlı tarifi verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Max 30 dk da hazılanabilecek kolay bir tarif? Uykum var ama tatlı istiyo canım yemeden uyuyamam moralim de berbat zaten Güncellemeler+1 yıl Acillll kimse yok mu Kolay tatlı tarifi verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 +1 yıl En kolay tatlı muhallebi tarzı ya da puding vs olabilir. Emek vermeden ekmek olmaz biraz zaman harcaman gerekiyor.🤭 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler😁 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Ricalar 😊 Yorumla
auditor Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yap budingi diz bebe biskuvisiVeya at sute nisastayi yap muhallebiyi 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bebe buskivisi sevmiorum eski tadı yok ve resim mi ciziyosun? Yorumla auditor +1 yıl Ciziyordum yetenekli degilmisim sikildim zaten Yorumla Soran +1 yıl Nasi degilsin guzel duruyo Yorumla auditor +1 yıl Abidin dino sergisinde gorev almistim. orada bi heveslendim kisa surdu o kadar. Cok kolay o fotografta gordugun Yorumla Soran +1 yıl Bende yetenek varda noldu ustune gitmedim Yorumla auditor +1 yıl Yok gitmedim isim gucum var oyle 1 2 ay arkadas grubuyla toplanir cizerdik. Biri ressamdi icerdik cizerdik o kadar Yorumla Soran +1 yıl Ben kendime diyorum ustune gitmedim Yorumla auditor +1 yıl Hobi olarak evde deneyebilirsin ya Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla
Jale_333 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl YouTubea mikrodalgada bardak kek yaz. Üç beş dk falan sürüyor yapmak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mikrodalgam yok jzjzj Yorumla Jale_333 +1 yıl Olsun tencerede yapardın tencerede yapılan da var öyle on dk Yorumla Soran +1 yıl Uyudum zaten sonra tatlı aldim boş ver Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,9b cevap paylaştı. Etimek al şerbeti dök soğuyunca ye. Afiyet olsun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Şerbetli sevmiorum Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman çikolata Yorumla Soran +1 yıl Tarif Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bakkal , market falan işte Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte kapali market bakkal acik olana da kiz basima nasi gidim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sabaha artık boş ver Yorumla Soran +1 yıl Of Yorumla
Gone_Shiner1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Puding. 15 dakikaya hazır :) 0 10 Yorumla Soran +1 yıl On saat sicak ocakta karistiriyosun onu Yorumla Gone_Shiner1903 +1 yıl Ohoooho. Memnun da edemiyoruz seni yahuu Yorumla Soran +1 yıl Elim yanar sıcaktan Yorumla Gone_Shiner1903 +1 yıl Ayy çok da nariniz maşallah. 🤨🙄 Yorumla Soran +1 yıl evet prensesler gibiyim baba evinde Yorumla Gone_Shiner1903 +1 yıl Seni alacak erkeğe üzülürüm ben. 😔Seni ailelerine katacak aileye sınarım valla. Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Gone_Shiner1903 +1 yıl Bir de bana artistlik yapıyorsun ha baba evinde prensesim diye. Elin iki dikiş tutturamazsa, hep etrafındaki insanlardan her şeyi bekleyeceksen SANA DA ACIRIM, KINARIM seni. Yorumla Soran +1 yıl Sa. l. k misin ya herseyi yapabiliyorum ne bu ofke Yorumla Soran +1 yıl Ne dysn ln embes. l dumblek Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Ücretsiz bilgi vermiyorum artık değeri olmuyor... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yapmak yerine dışardan mi söylesen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı bu saatte Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Getir , Trendyol baktın mı Yorumla Soran +1 yıl 30dk da diyrm uyuycam o anca 1 saat sonra gelir Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Sizin oraların kuryeleri de bayaa tembelmis Yorumla Soran +1 yıl Oyle Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Neresi orası Yorumla Mustafa00011 +1 yıl burada 10 dk da geliyo Yorumla
BeyazÇikolatalıMilka Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kabak tatlısı kou şekeri ver fırına tamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gece gece kabagi nerden bulim sanki hergun yiyoruz Yorumla
Mr_Broo Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Nasil bir tatlı sütlü mü olcak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Farketmez serbetsiz olsa daha iyi olur Yorumla
anonim2207 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sufle 10-15 dakika icinde oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya onu hazirlamasi var Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yt bir sürü var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Youtube diyorum Yorumla Soran +1 yıl KS canlarim varken napam yt u Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Yani istersen bakabilirsin çok var orada Yorumla Soran +1 yıl Sagol hic aklima gelmedi yaaaa Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl 😺 Yorumla
pandоrasbοх Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl mozaik pasta 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biskuvi yok Yorumla pandоrasbοх +1 yıl gelin pastası Yorumla Soran +1 yıl Gelin degilem Yorumla pandоrasbοх +1 yıl imam bayıldı yemen için de imam mı olman gerekiyor? Yorumla Soran +1 yıl Hi hi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En kolay tatlı muhallebi tarzı ya da puding vs olabilir. Emek vermeden ekmek olmaz biraz zaman harcaman gerekiyor.🤭
Tesekkurler😁
Ricalar 😊
Yap budingi diz bebe biskuvisi
Veya at sute nisastayi yap muhallebiyi
Bebe buskivisi sevmiorum eski tadı yok ve resim mi ciziyosun?
Ciziyordum yetenekli degilmisim sikildim zaten
Nasi degilsin guzel duruyo
Abidin dino sergisinde gorev almistim. orada bi heveslendim kisa surdu o kadar. Cok kolay o fotografta gordugun
Bende yetenek varda noldu ustune gitmedim
Yok gitmedim isim gucum var oyle 1 2 ay arkadas grubuyla toplanir cizerdik. Biri ressamdi icerdik cizerdik o kadar
Ben kendime diyorum ustune gitmedim
Hobi olarak evde deneyebilirsin ya
Okey
YouTubea mikrodalgada bardak kek yaz. Üç beş dk falan sürüyor yapmak
Mikrodalgam yok jzjzj
Olsun tencerede yapardın tencerede yapılan da var öyle on dk
Uyudum zaten sonra tatlı aldim boş ver
Etimek al şerbeti dök soğuyunca ye. Afiyet olsun
Şerbetli sevmiorum
O zaman çikolata
Tarif
Bakkal , market falan işte
Bu saatte kapali market bakkal acik olana da kiz basima nasi gidim
Sabaha artık boş ver
Of
Puding. 15 dakikaya hazır :)
On saat sicak ocakta karistiriyosun onu
Ohoooho. Memnun da edemiyoruz seni yahuu
Elim yanar sıcaktan
Ayy çok da nariniz maşallah. 🤨🙄
evet prensesler gibiyim baba evinde
Seni alacak erkeğe üzülürüm ben. 😔
Seni ailelerine katacak aileye sınarım valla.
Niye
Bir de bana artistlik yapıyorsun ha baba evinde prensesim diye. Elin iki dikiş tutturamazsa, hep etrafındaki insanlardan her şeyi bekleyeceksen SANA DA ACIRIM, KINARIM seni.
Sa. l. k misin ya herseyi yapabiliyorum ne bu ofke
Ne dysn ln embes. l dumblek
Ücretsiz bilgi vermiyorum artık değeri olmuyor...
Peki
Yapmak yerine dışardan mi söylesen
Kapalı bu saatte
Getir , Trendyol baktın mı
30dk da diyrm uyuycam o anca 1 saat sonra gelir
Sizin oraların kuryeleri de bayaa tembelmis
Oyle
Neresi orası
burada 10 dk da geliyo
Kabak tatlısı kou şekeri ver fırına tamam
Gece gece kabagi nerden bulim sanki hergun yiyoruz
Nasil bir tatlı sütlü mü olcak
Farketmez serbetsiz olsa daha iyi olur
sufle 10-15 dakika icinde oluyor
Ya onu hazirlamasi var
Yt bir sürü var
Ney
Youtube diyorum
KS canlarim varken napam yt u
Yani istersen bakabilirsin çok var orada
Sagol hic aklima gelmedi yaaaa
😺
mozaik pasta
Biskuvi yok
gelin pastası
Gelin degilem
imam bayıldı yemen için de imam mı olman gerekiyor?
Hi hi