Tatlı düşkünü değilim ama en sevdiğim şey üzümlü kek diyebilirim. Kendim yapmayı bilmiyorum, bilsem de üşenirim sanırım. Bana kaliteli ve hafif tatlı önerir misiniz? Pastane ismi de olur.. Hazır olanlardan da
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Dostum evde yeteri kadar imkan varsa yapamayacağın tatlı yok 😀 virüs sebebi ile bir çok şeyi denedim çoğunda da başarılı oldum. Internette iyi bir tarif bul birebir uygula yaparsın
14 Yorumla
Ek ler pas ta 🌸✨
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Kek tarzı şeyler tencerede pişiyor ben suffle yapıyorum seversen tarif gönderebilirim ortalama 4-5 kişilik çıkıyor
12 Yorumla- +1 yıl
betibör bisküvi ve puding bunları borcama diz kat kat al sana tatlı oldu bitti 😀
11 Yorumla - +1 yıl
ağam git marketten hazır üzümlü kek al. Üstüne hiç acımadan bol bol limon suyu sık. Suratının halini görür gibiyim :) yo yooo hiç öyle ekşi ve yüz buruşturacak şekilde olmuyor. Tam tersine ince ve değişik daha tatlı bir lezzet haline geliyor.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Çok basit bı tarif var beğenirsiniz umarım (ben göz kararı koyuyorum malzemeleri)
Çilekli parfe; bı paket krem şanti (arkasında hazırlanışı yaziyor) bı paket çikolata ufak parçalara ayrılmış) çilek seviyorsanız biraz kayısı da ilave edebilirsiniz ) bir iki paket bisküvi ( ne varsa elinizde yulaflı, kare, kakaolu size kalmış ) çırpılmış şanti içerisine hepsini koyup iyice karıştırın dondurucuya girecek bir kaba döküp biraz dondurunHepsi bu 😊00 Yorumla Çikolata topları hem tadı güzel hemde herkesin kolayca yapacağınız bir şey ve fırına gerek yok 🙂
10 Yorumla- +1 yıl
Kemalpaşa tatlısı şerbetli ama çok hafiftir dondurma ile çok güzel oluyo
10 Yorumla Üzümlü keki tencerede yapın fırınınız ambalajındaysa
01 Yorumla- +1 yıl
Waffle diyeceğim ama hafif değil. 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Onuda güzel yapan bir yerden yiyeceksin herkes yapamıyor. Benim sürekli gittiğim bir yer var. Antalya da İzmirde yedim sürekli gittiğim yerinki gibi lezzetli değildi. Beyaz çikokatalı güzel olmuyor bilgine. 😊
- +1 yıl
Salgın var ertele bencwde. Bursaya gelmiştim ama wafflelik kalmadım. 😀
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Trileçe istanbuldaysan eğer pelit pastanesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Puding
10 Yorumla Şerbetli tatlılar
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Size galaksinin en lezzetli, en kolay ve en başka yok mu? Ya bu kadar kolay tatlı tarifi olur mu? Tatlısının tarifini veriyorum. Yaban mersinli muffin tarifi geliyor.
Muffin hamuru için malzemeler:
Crumble için malzemeler:
Üst kreması için malzemeler:
Yapılışı:
Kapisalim mutfakta :p