Yeme & İçme Zebra tatlısı yediniz mi hiç? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Zebra tatlısı yediniz mi hiç? yediyseniz beğendiniz mi beğenmediniz mi? ben yemedim yarın zebra tatlısını yapmayı düşünüyorum 😌 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Zebra tatlısı yediniz mi hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yemedim hiç 0 0 Yorumla
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl üsküdarlilar bilir Katibim`de Malaga yiyin efsane ötesi. 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Ben yemiştim pstanede tadı güzeldi ama isminin yeni ogrnemis oldum Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel bir şeye benziyor o aradaki soğuk puding ile tam bir yaz tatlısı. 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benim babannem yapardı çocukken severek yerdik hep. 0 0 Yorumla
Se7wen Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yemedim fakat firinda az pismis portakalli meksika ordegi yedim siddetle tavsiye ederim 0 3 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Ay kusucam yok yok önerme kalsın bide konuyla ne alakası var bunun mdmdn Yorumla Se7wen +1 yıl alakasi yok az hava atiyim dedim Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Ndndndj ay knki ya Yorumla
Ppll71 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim , tatlıyı sen mi yaptın 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Hayır Yorumla Ppll71 +1 yıl Yapacaksan da başarılar Yorumla
ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl nasıl yapılıyor olabilir ki 😂🙈 0 4 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Bilmem araştırıcam bende Google amcadan 🤣 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Hayatımda bir kere mozaik kek yapmayı denedim o bile fırından çıktığında az kakaolu kekti bu nasıl böyle durabildi hayal edemedim 😂🙈 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl AA gercekten kız nasıl durmuş bu 🤣bende kesin güzel yapamıcam bu tatlıyı ama denemeye dener benec Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Valla güzel görünüyor da zordur yapmak bunu muhtemelen bir kat soğuyup katılaşınca yeni katı falan döküyorsundur onda da tencerede diğeri katılaşır 😂 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yedim, çok güzeldi.. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemedim de kesin beğenirdim efso duruyor 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim. İlk defa duyuyorum 😳😳😳 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bildiğin mozaik pastayı zebra tatlısı yapmışlar :d 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zebra tatlısı yemediğim günü yaşanmış saymam ki :D 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Yap knk yiyek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yemedim hiç
üsküdarlilar bilir Katibim`de Malaga yiyin efsane ötesi.
Ben yemiştim pstanede tadı güzeldi ama isminin yeni ogrnemis oldum
Güzel bir şeye benziyor o aradaki soğuk puding ile tam bir yaz tatlısı.
Benim babannem yapardı çocukken severek yerdik hep.
yemedim fakat firinda az pismis portakalli meksika ordegi yedim siddetle tavsiye ederim
Ay kusucam yok yok önerme kalsın bide konuyla ne alakası var bunun mdmdn
alakasi yok az hava atiyim dedim
Ndndndj ay knki ya
Hiç yemedim , tatlıyı sen mi yaptın
Hayır
Yapacaksan da başarılar
nasıl yapılıyor olabilir ki 😂🙈
Bilmem araştırıcam bende Google amcadan 🤣
Hayatımda bir kere mozaik kek yapmayı denedim o bile fırından çıktığında az kakaolu kekti bu nasıl böyle durabildi hayal edemedim 😂🙈
AA gercekten kız nasıl durmuş bu 🤣bende kesin güzel yapamıcam bu tatlıyı ama denemeye dener benec
Valla güzel görünüyor da zordur yapmak bunu muhtemelen bir kat soğuyup katılaşınca yeni katı falan döküyorsundur onda da tencerede diğeri katılaşır 😂
Hiç denemedim ama güzel görünüyor 😋
Hayır yemedim nasıl bir şey o
Yedim, çok güzeldi..
Yemedim de kesin beğenirdim efso duruyor
Hiç yemedim. İlk defa duyuyorum 😳😳😳
Güncelleme mi geldi tatlılara
Bu gorseldekini yemedim
bildiğin mozaik pastayı zebra tatlısı yapmışlar :d
Zebra tatlısı yemediğim günü yaşanmış saymam ki :D
Yemedim
Yemişimdir heralde
Sütlaç severimbu tatlıdan hiç yemedim : )
yediren olmadi
Yap knk yiyek
Yemedim hiç
Yemedim
Hayır
yemedim
yemedim hiç
İlk defa duydum
Yemedim
Yemedim