Yeme & İçme Fincan tatlısını yediniz mi hiç? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fincan tatlısını yediniz mi? Evde yapan oldumu hiç çünkü yapılışı kolay bir tatlı ve lezettli 😄 Fincan tatlısını yediniz mi hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Daha önce yemedim 0 0 Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Evet, yemiştim. Estetik olarak farklı sadece tadı muhallebi gibi bence :D 0 0 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternetten alıyım tarifini evde yapacağım bakalım nasıl olacak ☺️ ilk defa yapacağım 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Yap bakalım kolay gelsin🙃😅 Yorumla ByMusty007 +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ gel beraber yiyelim ☺️😅 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet birçok defa yaptım tek özelliği fincandan çıkması xd 0 0 Yorumla
DearZombie Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yedim gerçekten çok lezzetli bir sıralar en sevdiğim tatlıydı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok yemedim fincanda mı yapılıyor 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Evet Yorumla
Emirhanozer Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bi kez yedim yine olsa tekde 20 tane yerim 😋 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Yok yemedim 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İmamın fesi gibi. 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Nddnddnjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha önce yemedim
Evet, yemiştim. Estetik olarak farklı sadece tadı muhallebi gibi bence :D
İnternetten alıyım tarifini evde yapacağım bakalım nasıl olacak ☺️ ilk defa yapacağım
Yap bakalım kolay gelsin🙃😅
Teşekkür ederim ☺️ gel beraber yiyelim ☺️😅
Evet birçok defa yaptım tek özelliği fincandan çıkması xd
Yedim gerçekten çok lezzetli bir sıralar en sevdiğim tatlıydı
Denemedim ama tatlı tatlıdır
Yok yemedim fincanda mı yapılıyor
Evet
Bi kez yedim yine olsa tekde 20 tane yerim 😋
Yok yemedim
Hayır yemedim hiç.
hayırr
İmamın fesi gibi.