Yeme & İçme En çok hangi mezeyi seviyorsunuz? NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoğurtlu patlıcan ve biber közlemesine bitiyorum ben Güncellemeler+1 yıl Mezeciler !!! En çok hangi mezeyi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Bende cok severim mezeleri... 1 8 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Hangisini ama Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Hepsini seviyorum genel olarak en cok saksusa, soguk patlican salatasi. cogkofte, haydari. İcinde sogan olmasin yeter Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Haydari hiç görmedim Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Niye Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Bilmem nasip olmadı Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl Guzel ama boyle agzin ferahlıyo Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Deneyecem Yorumla Kamelyalı_Kadinnn +1 yıl 😊😊 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Rus salatası çok güzel. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Patlıcan 0 3 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Patlıcan ne? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Patlıcan mezesi iyi Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Kadınlar da patlıcanı pek sevmez halbuki Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Meze sevmem 0 9 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ne seversin merak ettim Yorumla moonlight012 +1 yıl Lahmacun çok severim meselaa Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Sadece lahmacun yani. Yanında bir şey yok Yorumla moonlight012 +1 yıl Salatası, ayranı da olucak tabii Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Salata da mezedir Yorumla moonlight012 +1 yıl O zaman meze seviyomuşum:) Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Afiyet olsun. Belki bi gün gidersin elin oğluyla Yorumla moonlight012 +1 yıl Tişikkirler belki.. Sen de elin kızıyla gidersin:) Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Belki Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Şakşuka 0 5 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Soğuk tırşik yani 😅 Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Hayır patlıcan, biber, domatesli şakşuka Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Tamam işte biz buna tırşik diyoruz Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Anladım 😄 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Kültür çatışması yaşadık birazcık 😅😅 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acılı meze severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende cok severim mezeleri...
Hangisini ama
Hepsini seviyorum genel olarak en cok saksusa, soguk patlican salatasi. cogkofte, haydari. İcinde sogan olmasin yeter
Haydari hiç görmedim
Niye
Bilmem nasip olmadı
Guzel ama boyle agzin ferahlıyo
Deneyecem
😊😊
Rus salatası çok güzel.
Patlıcan
Patlıcan ne?
Patlıcan mezesi iyi
Kadınlar da patlıcanı pek sevmez halbuki
Meze sevmem
Ne seversin merak ettim
Lahmacun çok severim meselaa
Sadece lahmacun yani. Yanında bir şey yok
Salatası, ayranı da olucak tabii
Salata da mezedir
O zaman meze seviyomuşum:)
Afiyet olsun. Belki bi gün gidersin elin oğluyla
Tişikkirler belki.. Sen de elin kızıyla gidersin:)
Belki
Şakşuka
Soğuk tırşik yani 😅
Hayır patlıcan, biber, domatesli şakşuka
Tamam işte biz buna tırşik diyoruz
Anladım 😄
Kültür çatışması yaşadık birazcık 😅😅
Acılı meze severim