Valla övünmek gibi olsun çiftlik işletecek kadar var.
Kahve önerecek olursam (sütsüz, elle demlenmiş olucak, şeker konmayacak, yanında bişi yenmeyecek) ruanda mahembe eğer bulursanız mutlaka içmelisiniz v60 la kasuya metodu kullanılırsa içeceğiniz kahve hayatınızın en iyi zamanını size sunabilir (tabii benim damak zevkimle uyuşan kişiler için) He yok ben daha gövdeli kahve seviyorum damakta uzun kalsın istiyorum diyorsanız daha çok brezilya kahvesi (türk kahvesi için de çok uygun çekirdekler çıkar) kostarika kahvelerini de öneririm
Ama asidik kahve seviyorum meyve notaları yoğun olsun içtiğimde daha aromatik kahve istiyorum diyorsanız direkt Kenya kii AA al bitsin bu dava detim
hiçbir çeşit kahveden hoşlanmıyorum. kötü, acı. kafein tüketmem gereken zamanlarda ve duygusal olarak karmaşık olduğum zamanlarda belki ancak rutin olarak tercih edebileceğim bir şey kesinlikle olmayacak
Benim çok ileri seviye :) her gün tüketiyorum. Fazlası evet zarar ama bağımlılık işte. Guatemala ve etiyopya filtre kahveleri her zaman tercihim. Fındıklı da ayrı bir güzel :) soğuk olacaksa da cold brew
Kahve kültürüm tabiki var okey oynamaya smokinle gidiyorum aklet külot eve dönüyorum çift okey dönerken karşımdaki ortağım bitiyor üzerimi yirtiyorum kahvedekiler bana bakıyor sonra bir kahve içiyorum rahatlıyorum sinirim geçiyor kahve kültürü bu olmuyorda kahve haneler artık Starbuckslar oldu milleti külot aklet bırakıyorlar fakat kimse farkında değil 😪
Evet var tabii ki ilk sırada Türk kahvesi 2 sırada damla sakızlı 3 sırada Menengiç 4 sırada Efe Kahvesi olur Bunun dışında expresso Kapuçino tarzı veya hazır satılan üçü bir aradalar ilgi alanıma girmez
Cok kahveden ziyade guzel kahve severim. Turk kahvesi favorim olsada granul. Kahvelerde tuketirim filtre kahve de favorilerim arasinda oyle degisik bilmedigim turde kileri icmem ben de yapabilmeliyim en azindan
var tabikide :) cezayir kahvesi yemen kahvesi iran kahvesi rus kahvesi moldovya kahvesi makedon kahvesi italyan kahvesi ama en çok cezayir kahvesine bayılırım ya bu kadar sert şey damak tadını mükemelleştirirmi ya :)