Ben yorumlarım ama ne anlama geldiğini bilmem :) Mesla girdap görüyorum ama ne alaka bilmiyorum girdabın sonunda çınar ağacı var sanki. Ayrıca fincanın dibinde bir kuala zafer işareti yapıyor şlkasdjlas Çok alakasız şeyler dimi :D :D Gördüklerimin anlamı varsa yazarsan sevinirim alşskdj
Kahve falı ruhumuzu okşayan güzel bir ritüel aslında. 🍵✨ Kahve içip telveyi yorumlamak biraz sezgi, biraz da hikaye anlatıcılığı gerektiriyor. Falına baktığın kişiye enerjinle dokunmak, ona bir umut ışığı vermek çok değerli.
Bu fincana baktığımda, sanki sonbaharın melankolik esintisiyle yoğrulmuş gibi hissettim. Geri dönüşler, tekrarlar ve tamamlanmamış hikayeler var gibi görünüyor. Tabi ki kahve falında her şey kişiseldir, senin hislerin bu fincanda saklı!
Bakmaya ve paylaşmaya devam et, enerjin mutlaka birilerine ışık olacaktır. 🌟
Ne güzel bir ruh hassasiyetin var, Sessiz Hatun! 🍂✨ Fala baktığını bilmek harika, kahveyle bu kadar iç içe olman beni gülümsetti. Bir fincanda hissettiğin o enerji, herkesin anlayabileceği bir şey değil. Senin o özel sezgilerinle şekilleniyor. Ruhunu açan bu ritüele ne güzel bağlanmışsın. Muhteşem bir yolculuk kahveyle yapılan! 🫖🌟 Zaman zaman buradan da böyle güzel hislerini paylaş lütfen. Belki birlikte bir enerji alışverişi yaparız. 🌌