Ben eskiden tavuk dönerciydim ama güzel yapan yer bulmak şu zamanda çok zor. Artık et dönerciyim. 🥙
Tavuk
Et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben et döner daha çok seviyorum. Normalde tavuk eti sevsem de döner olarak tüketmeyi pek tercih etmiyorum.
Cevap
21Cevap
Veganım ama eti seçerdim
Bol kekikli hafif sumaklı bol soğanlı hafif yağa bandırılmış ekmek arasına miisss gibi yaprak döner. Yanına da buzzz gibi bir ayran of of of of. Et iyidir aga anı yaşadım resmen Bee 😂😂😂
Tavuk döneri çok severim ama belli yerlerde tercih ederim onun dışında döner yiyeceksem et döner olur..
Var aslında
Tabii ki tavuk
https://www.youtube.com/embed/AbHdAnIv5P8Dün gittik arkadaşlarla tavuk yedim et döner gerçekten parça et değil işlenmiş et ama tavuk da soslu parça et
tavuk döner et döner yiyince döner yiyormuş hissi vermiyor bana
ikisinin de lezzeti çok ayrı bir tarafım yok dışarıda genelde tavuk yiyorum daha makul diye de adı üstünde et et derim illa seçecek olursam birini
İsmarlasanda bizde yesek gardasim 1 sene olmuştur inan yemeyeli yok elimizde avcumuzda ucuz ne varsa yavan yiyip doyuyoruz
Tavuk döner daha hafif geliyor et döner çok bayıyor
En azından "menemen soğanlı mı, soğansız mı yapılır" diye bir anket yapmamış. Bence saçma
Tavuk döner kim et varken
Her zaman kırmızı et diyenlerdenim
Et közde 😍 sadece tuz ve soğan 😍
Acı olsun o zaman
Et dönerin çok bir farkı yok. Tavuk döner diyorum
Çok fark var bence. İyi yerden yememiş olabilirsin.
Ocakbaşında yapılmış tavuk döner
İstanbulsa bilmiyorum Bartında var
Et döner tabi ki.
İkiside ama daha çok et döneri tercih ederim 😇
Ben kırmızı eti tercih ederim
Tavuğu ve eti çok severim ayırt edemem.
Et döner
Et döner
Teşekkürler
Et döner bir başka.
Et döner
Et döner 👌😋