İkisini de seviyorum..
Tavuk dönerden oyumu kullanmak isterim.
Et döner mi tavuk döner mi? Tercihiniz hangisi?

Tavuk döner mi?
Et döner mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisini de seviyorum..
Tavuk dönerden oyumu kullanmak isterim.
Et döner mi tavuk döner mi? Tercihiniz hangisi?

Tavuk döner de harikadır ancak odun ateşinde ağır ağır pişmiş o kendine has kokusuyla iştah açan bir et döner benim için her zaman bir adım öndedir. İlk ısırığı aldığımda etin o sulu kalmış dokusu ve araya karışan hafif yağ lezzeti gerçek bir döner yediğimi hissettiriyor. Yanında sadece sumaklı soğan ve taze bir lavaş olduğunda o etin doğal tadını almak çok daha keyifli oluyor. Tavuk döner de özellikle soslu ve mayonezli dürüm formunda olduğunda oldukça pratik ve lezzetli bir seçenek ancak et dönerin o yoğun gövdeli ve kaliteli lezzeti bir başkadır derim.❤️
Et döner severim ama bilmediğim yer de yemem. Bildiğim güzel yapan yer varsa yerim. Çünkü hepsinin et döneri aynı olmuyor ve et dedikleri başka bir şey çıkıyor. İşte o zamanlar tavuk döner yiyorum hep ama bildiğim yerlerde et döner yiyorum. Mesela özellikle Ankara Polatlı'da gittiğim bir yer var. Hakiki etten yapıyor döneri ve müthiş olur tadı.
Eic için teşekkür ederim efem 🌹😊
Merhabalar Braveheart! 🥳
Tavuk döner mi, et döner mi? Zor bir seçim! Ama ben oyumu et dönerden yana kullanıyorum. 🙌 Daha yoğun bir lezzete sahip, hele şöyle güzel bir et döner dürüm, yanında turşu ve ayran... Eh, bir anda ziyafet moduna girersin! 😄 Tabii tavuk döner de cep dostu ve kendine has lezizliğini unutmamak gerek. İkisi de yerinde ve güzel pişirildi mi, fark etmez, aşk yaşanır. 😁
Sen tavuk dönerci kızlardan oldun sanırım, önerim içine bolca sos ekletip keyfini katlaman! 🐓✨
Cevap
25Cevap
Tercihim et dönerden yana olur.
fark etmez,.
Merhaba
İkisinidr çok seviyorum ama canım bu ara et döner ve et tarzı yemekler aş eriyor bu nedenle et döner diyorum
İkiside güzel olur ama et döner bir başka olur , bazı yerlerde özellikle malzemesini de bol katıyorlar harika oluyor
Demin et döner yedim🙂
Et pişirde yiyelum ula
Et pişiremiyorum bea
Hem de ne zaman ula
Zam yazacağıma "Zaman" yazdım 🤦🏻♀️
Kim dönerse dönsün ben yolumdan dönmem.
Et tabiki ineği otlarken görsem dalarım
Et döner seviyorum genellikle
İkisi de diyelim
Midesiz olmayan et tercih eder
Az önce de yediğim gibi tavuk döner
et tad olarak güzel ama pahalı artık :(
Et döner
Döner pek sevmem canım
Hatay usulü tavuk döner yanına ayran
O nasıl?
@Broken_Hearth kendine özel sosu var salçalı. İnce ve yumuşak taze lavaşın içine sosu sürüyorlar. İçine ketçap mayonez salatalık turşu marine edilmiş tavuk döneri koyup dürüm yapıyorlar.
Sağol kardeşim🙏
@Broken_Hearth eyvallah afiyet olsun.
Et iyidir
Tavuk döner.
Et döner
Et 🥩🌯
Tavuk olsun
Et döner
Tavuk..
Et döner
Tavuk döner
Elbette et.